Dakujem za odpoved, tam o tom AC11 pisu, ze to nie je obycajny macaci pazur a ze ma silne protizapalove ucinky. Co tam potvrdzuju aj nejakymi patentami a lekarskymi studiami. Uzivam to asi 2 mesiace a zda sa mi, ze akurat to zacina fungovat, bolest sa pomaly znizuje... Napisem o par mesiacov, co to so mnou urobilo, lebo mi k tomu povedali, ze to treba uzivat dlhodobejsie, minimalne 3 mesiace, aby som pocitila nejake ucinky... Len sa moc divim, ze to nikto v SR ani CR nepozna... Dlho som vahala ci to kupit, lebo je to drahe 58€ na mesiac... Ale vela som o tom citala na zahranicnych forach a nedalo mi to nevyskusat. Hlavne po obrovskom clanku ,,,,27 healing secrets doctors may not tell you” kde sa pise aj o AC11 a hned v suvislosti s mojim problemom- artritida :
,,Nutričné zložka som našiel je štandardizovaný extrakt z peruánskej byliny. Ale nie je to len tak nejaký extrakt. Ten nielen chráni DNA, je to jediná forma byliny, ktoré kedy bolo preukázané, že v skutočnosti opravu DNA! Bylina pochádza z viniča s názvom Mačací pazúr alebo Una del Gato (Uncaria tomentosa). Patentovaný extrakt, ktorý robí divy než čokoľvek, čo Mačací pazúr sám môže urobiť, je nazývaný AC-11. Peruánskej domorodci používali čaj z Mačací pazúr za stovky rokov. Pijú čaj pri zápaloch, rakovine a infekciám, pretože je to tak protizápalové, anti-vírusové a chráni ceils pred poškodením. Ale AC-11 vie oveľa viac, pretože, ako sa to extrahovať. Táto metóda extrakcie oddeľuje AC-11 od Claw všetkých produktov iných Mačacia. Claw Cat obsahuje triesloviny a vo vode nerozpustné alkaloidy. Taníny dráždiť obličky. U niektorých ľudí môžu spôsobiť kŕče a hnačka, obmedzenia, koľko Mačací pazúr, ktoré môžete vziať a absorbovať. AC-11 je nízka v taníny. Ron Pero, PhD, expert výskumník v DNA, duplikovať metódu extrakcie používa peruánskych šamanov a skončil s výrobkom, ktorý je tak akurát molekulárnu veľkosť a hmotnosť sa dostať do vašich buniek. Nielen, že je 100% biologicky dostupný, prekonáva iné typy Mačací pazúr, pretože je to ako rozpustné vo vode a rozpustné v oleji. Vlastnosti rozpustné v tukoch, aby je sa dostať cez vaše črevá a do vašich buniek. Pri vývoji tohto nového procesu extrakcie, Dr Pero manipulovať byliny tak, že extrakt by obsahovať viac užitočných alkaloidov a menej z tých nepríjemných. V skutočnosti, on našiel novú triedu účinných látok, karboxylovú alkylesterov (CAES), ktoré v skutočnosti stimulujú DNA opravné enzýmy.
Testovanie AC-11
Keď som prvýkrát počul o AC-11, bol som trochu skeptický. Verím, že ten, kto mi prvýkrát povedal o AC-11, ale chcel som vidieť na vlastné oči, ako dobre to funguje. Za tri mesiace sa znížila bolesť u jedného pacienta s 30-ročnou históriu lymskej boreliózy. Ona tiež mala fibromyalgia, chronická únava a astma. Jej bolesť, zvyčajne 8-9 z 10 (najzávažnejšie), bola znížená na občasné pichanie.
Ďalší pacient s fibromyalgiou, ťažkou artritídu v kolenách a bolesť zo zranenia chrbta, zaznamenali výrazné zníženie zápalu a celkovej zmenšovanie bolesti.
Bol som ohromený! Ale neprekvapilo Dr Tim Hall, lekár v Colorado Springs, Colorado, ktorý používa tradičné lieky vo svojej chronickej bolesti praxi. On bol pomocou AC-11 rokov a zistí, že je to nielen znižuje bolesť, zvyšuje energiu a výdrž. Jeho pacienti s fibromyalgia, chronická únava, depresia a milovať.
Ale to nie je len vziať naše slová pre to. Vedecké štúdie ukazujú, že AC-11 opravy poškodenia DNA pred žiarením v laboratórnych zvierat. To výrazne znižuje známky poškodenia DNA u pacientov, ktorí ju používajú len za štyri-šesttýden, v porovnaní s kontrolami.
Zdravá DNA je plán pre zdravý život. Oprava poškodenej DNA vám pomôže udržať alebo znovu získať zdravie. AC-11 zvyšuje imunitu, znižuje zápal, zlepšuje kolagénu v koži a pomáha vám spať"
|