V priebehu pár rokov asi nebude možné bežne kupovať vitamín C ani iné potravinové doplnky na báze vitamínov a minerálov... ak, tak jedine v tablektách, kde bude v jednej minimálna doporučená denná dávka ( teda C-čko tam bude dajme tomu len 50mg ) a budú veľmi drahé...
Čítal som to vo Vitalite 4/2010 ( časopis ), kde je už asi 26-te pokračovanie článku "Astromedicína vs. vedecká medicína". Na webe je zatiaľ prístupných 25, po vydaní novej Vitality tam pribudne aj tento, ktorý spomínam... dajte si
www.astro-tabu.sk ... Je to popisované v článkoch "Duchovný rozvoj" 1-25 časť.
Je to dosť zaujímavé čítanie. Radím si to vytlačiť. Hrôza... Čo proti tomu spraviť ? Nakúpiť napr. C-čko na 100 rokov dopredu ? Také trvanlivé ani neexistuje... jedine, žeby sme ho zamrazili ? A mali plnú veľkú mrazničku len vitamínom C ?
... Kebyže si mám urobiť zásoby na 50 rokov, tak by som musel "archivovať" 91,25 KG vitamínu C... a tento jednorázový ( ale na 50 rokov "stačiaci" ) nákup by ma vyšiel na nejakých 1000 Eur ( keď sa bavíme o práškovom vit. C ) + nejaká spoľahlivá veľká mraznička ( nemusí byť nová, no o to kratšie vydrží ).... Alebo si ho budeme vyrábať ?
... Skrvená farmaceutická lobby... Údajne "anulujú" aj poradcov výživy, a bude trestné dávať rady ohľadom výživy...UFF !
dieta