Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned říj 06, 2024 6:16 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 80  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte lis 11, 2014 9:35 am 
Offline

Registrován: ned dub 26, 2009 6:26 pm
Příspěvky: 1758
Ja viem. Ja som si to pozrel cele. Podla mna je to fer, voci tym zvieratam, aspon sa pozriet na to, co oni musia realne zit.

_________________
Prehľadné, stručné a aktualizované návody fóra Zdraví-AZ


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte lis 11, 2014 9:21 pm 
Offline

Registrován: ned črc 08, 2012 10:28 am
Příspěvky: 734
Xion píše:
Uchadza ti jedno, ze si tu len vdaka rastilnnej strave a obilovinam. Vidno, ze si este nezil v hladomore.
Maso je luxus, a vycerpava tuto planetu. V ziadnom pripade by sa civilizacia nikdy nevyvinula na tebou uvedenej strave. Vzdy by tu boli len male kmene, v podstate indiani. Proste masakrovali by jeden druheho, nikdy by nebolo take obdobie kludu ako teraz, ze si mozes studovat a tak.
To, co sa stalo, bolo to, ze ti, co zacali jest prevazne rastlinnu stravu (pestovanie obilovin), sa proste namnozili, ich zivot sa stal stabilnym, a tak to viedlo k rozvoju remesla, studia, technologii, a tie kmene, stravujuce sa ako ty, proste vytlacili. A teraz, ked sa tu namnozilo 7 miliard ludi, len vdaka skromnej strave ich predkov, by mali prejst na konzumaciu masa, ktore niekolkonasobne viac vycerpava podu? Kym tu stale v niektorych oblastiach zuria hladomory. Podla mna, paleo je totalne sebecke stravovanie, bezohladne k planete. Cesta je jednoznacne vegetarianska rastlinna strava, spojena s postami, teda bez obzerstva. To je cesta poznania. Na mase sa nikdy nevyvinie nic dobre, len barbarstvo. Sebectvo. Bezohladnost. Rastlinna strava a vegetarianstvo, to je cesta pre civilizaciu a duchovno. Ti, co navadzaju ludi na zivocisnu stravu, hoci to robia v dobrom umysle, si neuvedomuju, ze to nieje cesta pre tuto planetu. Prave naopak, treba viest ludi k zdravemu veganstvu. To je cesta pre buducnost tejto planety. Paleo, to je navrat do praveku... zivocisna sila, silne tela, ale krvilacne, sebecke, bezohladne srdcia.

Paleo a zivocisna strava, to je typicka ukazka sebectva. JA SOM, JA CHCEM byt zdravy a silny po fyzickej stranke, a to ostatne ma nazaujima. Nezaujima ma ani krutosti, ktore je treba, aby som sa ja najedol. Ani to, ze tymto stravovanim ju nezmiernujem, ale naopak, stupnujem. Hlavne, ze JA som zdravy a v pohode. Nezaujima ma ani to, ze su tu hladomori na druhej strane sveta, a ze z tej ornej pody, co ide na krmenie dobytka, by sa dali aj 10x nakrmit. Nezaujima ma, ze na tejto planete sme vsetci na jednej lodi, a ze ked sa neupusti od intenzivneho jedenia zivocisnej stravy, buducnost planety pri tolkych ludoch je horsia, ze moji potomkovia nebudu mat co jest. Hlavne, ze JA mam teraz co jest.
Clovek dostal lasku, nema pravo ublizovat inym, vratane zvierat. A prasa nieje menej, nez macka, alebo pes.
https://www.youtube.com/watch?v=3uR8R8Mu70Q
https://www.youtube.com/watch?v=rHNomtLAbKU

Xion, ty tĺk, k tomu asi len toľko............. Nezaujím ma tvoja "náboženská viera" v údajne vhodný spôsob stravovania pre človeka... Mňa zaujíma to, ČO MI PONÚKA PRÍRODA V TENTO MOMENT, to, čo sa v prírode nachádza, a to sú v lesoch len a jedine ŽIVOĆÍCHY, ktoré ti zaženú hlad. Ak tu chceš trepať ako niektorí iní o jablkách, orechoch, atď, tak ťa pozývam do nášho lesa, nájdeš tam PRD z toho. A ak, tak v sezóne, a len MÁLO.
Mimochodm, rastliny majú tak isto vnímanie, vedomie, rovnako ako aj živočíchy, takže je fuk, či si vegetarián, alebo konzumuješ živočíchy - z TOHTO hľadiska. Z hľadiska výživového je jednoznačná voľba pre človeka NÍZKOSACHARIDOVÁ, VYSOKOTUKOVÁ, STREDNEBIELKOVINNÁ........ Takúto stravu ako vegetarián ŤAŽKO budeš môcť konzumovať, lebo vkuse jesť len mliečny tuk a tuk z vajec, NO DÍKY PEKNE... \":D\" ....Chýbalo by sadlo, masť (najviac konzumujem maslo). Z bielkovín by si asi chcel jesť len bielkoviny zo syrov, vajec a potom rastlinné, že ? Tak si JEDZ, nech sa páči. Mimochodom, K ČOMU JE TÁTO CIVILIZÁCIA, KEĎ V NEJ ŽIJE 99% DUŠEVNE CHORÝCH ĽUDÍ (medzi nimi som aj ja, akurát som uvedomelejší než 99% bežných ľudí, ale tiež som duševne chorý, ako aj napríklad ty) ??? TO JE AKOŹE VÝHRA ???? \":D\" \":D\" \":D\".... Jedz si čo chceš, ja nebudem jesť zrná, chcem v prvom rade živočíšne tuky, sacharidy chcem na úplne poslednom mieste.
Weston Price bol zubný lekár. Na začiatku 20. storočia prechádzal takmer celý svet, a hľadal prírodné národy s najlepšími zubami, kosťami, najlepšou kondíciou a zdravím. HÁDAJ, AKÉ TO BOLI. TIE, ČO KONZUMOVALI ČO NAJVIAC ŽIVOČÍŠNYCH POTRAVÍN, A TUKU. A ver mi, neboli vegetariáni... \":wink:\" ...A ty mi tu chceš povedať taký BLÁBOL, že príroda je tak zvrátená, že to, z čoho zdravie človeka najviac profituje (živočíšne potraviny), toho sa má človek vzdať, a má jesť to, čo je mu najviac vzdialené (obilniny) ??? \":D\" \":D\" \":D\"
Takže matka príroda má radšej zvieratá, lebo tie si nič nemusia pestovať, tie si prídu na hotové (tráva, list, korienky, mäso), ALE ČLOVEK, ten je podľa teba odkázaný na pestovanie, keď sa ocitne niekde v prírode (mimo tropické pásmo), tak bude hladovať mesiace, lebo je napr. zima, alebo nemá vypestovanú zeleninu (vyšľachtenú), obilniny, strukoviny, a nerastie tam ovocie ??? \":D\" \":D\" \":D\"
Chlapče, nemáš žiadnu logiku..... Keby si mal, tak by si vlastne nepriamo, tak ako to teraz robíš, netrvrdil, že lesy a lúky sú pre človeka NEPRIATEĽOM, lebo tam PRAKTICKY nemá čo jesť, pokiaľ si neuloví zviera - a ty lov zvierat človekom ODSUDZUJEŠ, alebo ho považuješ za NESPRÁVNY... \":D\" \":D\"
Viac komentáru k tomu netreba. TOTO JE PRÍRODA, A NIE TVOJE "DOJMY" ZALOŽENÉ NA VIERE V NEJAKÚ TEÓRIU.
Maj sa....
PS 1 : karma zvierat je skončiť na tanieri buď mrchožrúta (keď zomrie prirodzene v prírode či v domácnosti), alebo "na tanieri" mäsožravého zvieraťa ulovením, alebo na tanieri človeka. To, že niekto so zvieratami zachádza kruto, TO JE JEHO PROBLÉM, MŇA SA TO NETÝKA, ja so zvieratami kruto nezachádzam, a keby som mal možnosť loviť, robil by som to najšetrnejšie, a zviera by som lovil v prírode, alebo by som mal svoje zvieratá, o ktoré by bolo pekne staraná, takže sa tu NEOHÁŇAJ NIEčIM, čo SAMI PALEO vyznávači KRITIZUJÚ - a to je chov zvierat v neľudských podmienkach. Ja mám jedlo od farmárov \":wink:\"

PS 2 : Áno, pes a mačka nie sú o nič viac, než ovca, koza, krava, prasa. S tým súhlasím.

A, drahý Xion, zdá sa mi, že raz (možno sa mýlim, ale myslím že nie) si tu postoval video od Standu Kunca, niekdajšieho vitariána...........Vieš, zlatý môj, že ten Standa Kunc, sa po rokoch vitariánstva DAL NA PALEO, a NEVIE SI TO VYNACHVÁLIŤ ??? Vyliečil si takto psychické problémy (neviem presne ako sa to volá, ale bál sa o svoj život každú minútu, až z toho zošalel, sám o tom píše na svojom blogu). A určite je teraz aj v najlepšej telesnej forme za život.
Ale keď chceš, o.k, nejedz mäso, a jedz aj naďalej sacharidovú stravu s čo najmenším množstvom bielkovín a tukov \":wink:\" . Tvoja vec.


Naposledy upravil NOWOCAYN_2 dne čtv lis 13, 2014 2:29 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv lis 13, 2014 1:26 pm 
Offline

Registrován: pát lis 01, 2013 12:19 pm
Příspěvky: 12
Obsidián píše:
Dobrý den, pane Jardo,

Mám-li na mozku cysty tasemnice a vlasovce existuje i jiná cesta, než přes antihelmintika? Když už tam ty parazity mám, pomohla by i jen zdravá strava a udržování zásaditého pH? A je pravda, že paraziti jsou do určité míry kyselosti odolní? Předem moc děkuji za radu \":)\"

Zcela určitě tasemnici na mozku nemáte,, to Vám zřejmě nakukal nějaký podvodník s biorezonančním přístrojem, aby z Vás vylákal peníze. \":D\" Celé to zastrašování parazity je jeden obrovský podvod, na kterém mnoho "odborníků" vydělává obrovské sumy peněz. Paraziti jsou v našich končinách mimořádně vzácní a mají je pouze lidé, kteří velmi často holdují syrovému masu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2014 6:18 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
Obsidián píše:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Cysticerk%C3%B3za
O té bariéře nevím - tedy teď už jo. Já se v tom všem moc nevyznám, i když vyhledávám a čtu, pořád se objevuje něco nového a zamotávám se. Teď jsem zkusila hřebíčkovou kúru (bez pelyňku a lugolu) a je mi o mnoho líp. Dám pauzu a pak zkusím celé trojčátko a uvidím.

To zní rozumně, také bych to tak viděl.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2014 6:29 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
miram píše:
Vydrzela jsem se na to video divat prvni 4 minuty a to jsem se strasne moc premahala, dal uz nemuzu ...je to strasne!

Co na to dodat, uvědomte si že logika programu našeho mozku je nastavena na přežití za každou cenu a pokud dva lidi vysadíte na pustém ostrově, tak do týdne je jeden z nich potrava a druhý přežije. Pochopitelně se tím nedá ospravedlnit týrání a zabíjení zvířat, ale už vůbec se tím nedá ospravedlnit týrání a zabíjení lidí ve jménu čehokoliv a přesto se takové věci v dnešní době stále dějí. Internet máte plný návodů jak správně podříznout krk člověku a to jenom z čisté radosti ze zabíjení, nebo dokonce i z důvodu získávání náhradních dílů pro bohaté na klinikách západních zemí. Za daných okolností je tedy to co jste viděla slabý odvar toho co se může za pár let dít kdekoliv na světě. Člověk je nehorší predátor na této planetě, který je schopen vyhubit cokoliv okolo sebe, včetně sama sebe, to žádný jiný živočišný druh prostě nedovede.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: antiparazitalni caj se zazvorem
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2014 4:54 pm 
Offline

Registrován: úte říj 21, 2014 9:50 am
Příspěvky: 15
muflon píše:
Prekopirovavam do tohoto vlakna nasledujici recept od pana Jardy. Cituji:

"....proti parazitům čaj z kávové lžičky kurkumy a kávové lžičky strouhaného zázvoru. Vše přelít 0,25 l horké vody a nechat vyluhovat 15-20 minut. Můžete přisladit medem a vypít, zvláště v zimních měsících výborně zahřeje, kam se hrabe čaj s rumem a dá se pít stále, nemá žádná omezení." \":wink:\"

muze tento caj pit i dite?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob lis 29, 2014 1:07 pm 
Offline

Registrován: sob bře 08, 2014 9:18 am
Příspěvky: 3
Dobrý den. Slyšel jsem, že mimořádně účinný prostředek na tasemnice je síran barnatý. Má s tím někdo zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Trojčátko
PříspěvekNapsal: pon pro 15, 2014 4:15 pm 
Offline

Registrován: pon pro 15, 2014 4:11 pm
Příspěvky: 1
zdravím, brala som trojčátko 10 dní, asi v siedmy deň, keď zo mňa reálne začali vychádzaž červy som dostala vysoké teploty (cez 39) a bola som neskutočne zahlienená od krku hore, snažila som sa to vyležať prekonať ale došlo to až do takého stavu, že mi to stieklo na priedušky a dostala som akútny zápal priedušiek, priedušníc a hrtanu. Boli mi nasadené ATB, pretože som sa zhoršovala a tak som kúru prerušila. Prečo sa to stalo? Nikde som neprechladla, prišlo to z hodiny na hodinu, neviem si to vysvetliť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Trojčátko
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2014 9:02 am 
Offline

Registrován: ned lis 25, 2012 12:34 pm
Příspěvky: 4
lenda33 píše:
zdravím, brala som trojčátko 10 dní, asi v siedmy deň, keď zo mňa reálne začali vychádzaž červy som dostala vysoké teploty (cez 39) a bola som neskutočne zahlienená od krku hore, snažila som sa to vyležať prekonať ale došlo to až do takého stavu, že mi to stieklo na priedušky a dostala som akútny zápal priedušiek, priedušníc a hrtanu. Boli mi nasadené ATB, pretože som sa zhoršovala a tak som kúru prerušila. Prečo sa to stalo? Nikde som neprechladla, prišlo to z hodiny na hodinu, neviem si to vysvetliť.

Dobry den,
vas problem vznikol pretoze pri ociste organizmu prirodnymi pripravkami na parazity je tato ocista nedostacujuca. Posobia len v traviacej sustave a neprechadzaju celym organizmom ako klasicke antiparazitika. Navyse tie prirodne sa musia uzivat dlhodobo, t.j. 3-4 mesiace co vas cenovo vyjde este drahsie nez klasicka ocista liecivami.
Dalsi problem je, ze ste pravdepodobne popri uzivani prirodnych antiparazitik nemala antibioticke krytie na uvolnene bakterie, virusy a pliesne z parazitov.
Pokial si robim parazitalnu ocistu tak vzdy treba popri tom uzivat aspon Koloidne striebro a vhodne je este doplnit pripravok Allimax co je najsielnejsie prirodne antibiotikum z cesnaku. Samozrejme je k tomu potrebne este dostatocny prijem tekutin, t.j. 2-3 litre na den. Vhodne je vyuzit kombinaciu tychto cajov: Ostropestrec mariansky, Urologicky caj a Cistiaci caj. Takto by vam podobny problem ako popisujete nemal vzniknut.
S pozdravom Milan Pravda

Ambulancia Alternativnej mediciny a parazitologie Liptovsky Mikulas


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2015 12:38 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
samuel.czeko píše:
Dobrý den. Slyšel jsem, že mimořádně účinný prostředek na tasemnice je síran barnatý. Má s tím někdo zkušenosti?

Netuším, nikdy jsem o tom nic neslyšel.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2015 2:43 pm 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 327
Přednáška o parazitech od člověka,který se jimi sám dobrovolně infikoval. Myslím si, že ten chlapík ví o čem mluví. Naříkám, že je to vše na 100%,s některými detaily přednášky nesouhlasím, ale základ je podle mého správný. Spousta dnešních důchodců ve věku kolem 80-ti let vyrůstala mezi spoustou domácích zvířat a byli v pohodě. Kdo chce vidět takový život s domácími zvířaty, zajeďte si do českých vesnic v Rumunsku. Když by se to vzalo dle toho co tvrdí Bláhová a spol, tak by ti lidi měli být dávno mrtví.
I když připouštím, že v sobě ,,cosi" každý máme, tak si myslím, že v parazitech naše civilizační problémy nebudou...
https://www.youtube.com/watch?v=2v4TWYPIXUY


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 07, 2015 9:46 am 
Offline

Registrován: úte úno 23, 2010 2:22 pm
Příspěvky: 286
Bydliště: Roudnice nad Labem
Kde kupujete prázdné tobolky? Já oběhala již desítky lékáren po různých městech, a všude na mě koukali jak na blázna nebo drogového dealera. Podařilo se to někomu? Já vždy sehnala jen přes internet.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 07, 2015 9:57 am 
Offline

Registrován: ned črc 21, 2013 3:24 pm
Příspěvky: 136
Bydliště: Slovensko
u nas na Slovensku som prazdne tobolky kupila cez internet od firmy PG chem.... tak skus pozriet na nete u predajcov roznych chemikalii a pod...

napriklad tu http://www.vinaturae.com/eshop/165--prazdne-hpmc-kapsle

_________________
Zlavovy kod na iherb VGN243


Naposledy upravil redbat dne stř led 07, 2015 10:26 am, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 07, 2015 10:10 am 
Offline

Registrován: ned říj 02, 2011 6:10 pm
Příspěvky: 1085
Bydliště: Praha
zuzis píše:
Kde kupujete prázdné tobolky? Já oběhala již desítky lékáren po různých městech, a všude na mě koukali jak na blázna nebo drogového dealera. Podařilo se to někomu? Já vždy sehnala jen přes internet.

http://www.fichema.cz/167-tobolky-elatinov
A na ficheme muzes koupit i spoustu dalsich uzitecnych veci, takze si to vydela na platbu za dopravu, treba cecko.
pgchem.sk jak pise redbat prodava stejny sortiment jako nase fichema a asi i za obdobne ceny

_________________
Oliver Wendel Holmes, Harvard University: pevne verim, ze kdyby cela medicina, tak jak je nyni aplikovana, mohla byt potopena na dno more, bylo by to lepsi pro lidstvo a to nejhorsi pro ryby.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 14, 2015 7:31 pm 
Offline

Registrován: stř led 14, 2015 7:22 pm
Příspěvky: 1
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je lepší parazitární kůra dle Dr. Clarkové tj. Tinktura z ořešáku amerického-černého včetně Tinktury tří bylin Clarkia nebo Protiparazitární balíček od Jukla? Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1196 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 80  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz