veverka79 píše:
Dobrý den, dnes jsem provedla očistu tlustého střeva pomocí Sankhapraksalany. Musím přiznat, že jsem se bála a už "vůně" soli, kterou jsem sypala do vody mi nedělala příjemně. První 1,5 litru jsem v sobě neudržela a část jsem vyzvracela. Další 1,5 litru jsem již udržela, ale k vyprázdnění nedošlo. I když píšete, že není třeba cvičit, šla jsem se rozhýbat, aby přišel očekávaný výsledek, ale nic. Zkusila jsem vypít další 1,5 litru, ale cítila jsem ve střevech, že jsem plná vody a břicho jsem měla vypouklé. Nebylo mi zle, ale nepříjemně. Chodila jsem po bytě a až po hodině došlo k vyprazdňování. Mezitím jsem už nepila. Při čištění nedošlo tedy k výtoku čisté vody, jak popisujete. Chci se tedy zeptat, jak postupovat příště, kdyby k vyprazdňování nedocházelo takhle dlouho, jestli mám pokračovat v pití nebo pokračovat v pití až po prvním vyprázdnění. Také bych ráda věděla, jestli můžu Sankhapraksalanu zkusit znovu za týden, když nedošlo k úplnému vyčištění z důvodu výše uvedené komplikace. Děkuji za odpověď.
Věra
Tak předně musíte tak dva až tři dni jíst pouze zeleninu a ovoce, to se pak dobře nastartuje vyprazdňování a klidně ji za týden můžete zopakovat. Pokračovat v pití po prvním vyprázdnění je nutné, protože nikdo do sebe nedostane bez vyprázdnění 6 litrů vody.