Nickname : Si totálne
NAIVNÝ, keď si myslíš, že strava všetko vyrieši.............
ANI STRAVA A PôSTY NEVYRIEŠIA VŠETKO, keby to bolo také jednoduché, tak by určité choroby, alebo energetické stagnácie v organizme, atď, NEBOLI "DAROM", KTORÝ MÁ ČLOVEKA NASMEROVAŤ NA INÚ DUŠEVNO/DUCHOVNÚ CESTU V ŽIVOTE, lebo keby sa dali riešiť len stravou a pôstom, tak by nedošlo k zmene tej cesty, ale len k zmene fyzických, telesných (za)opatrení. Také ty nevieš ?
A NEODPOVEDAL SI, ČO BY SI JEDOL V LESE...."VYKRÚCAČ" JEDEN........... S parazitmi je to tak, že sa dostávajú do tela cez tráviaci systém, a keď niekto nemá dostatok HCL v žalúdku, môžu prežiť trávenie a usídliť sa v jeho tele. CHCEŚ MI POVEDAŤ, ŽE TY PRESNE VIEŠ, KTORÉ PARAZITY TROJČÁTKO ZABIJE ??? ..... Nebolo tu X krát písané, že trojčátko je na kopu parazitov (ak vôbec v ľudskom tele spôsobujú škody a nie je to len klamstvo) PRIKRÁTKE ????
V 60-tke vyzerať na 30 ??? ZLATÝ MôJ, ŽIADEN Z VAŠICH "VEGETARIÁNSKYCH ČI VITARIÁNSKYCH HRDINOV" taký NEEXISTUJE, ČO BY V 60-TKE VYZERAL NA 30. Alebo si takého videl ???? A v 60-tke vyzerať na 30, povedzme si na rovinu...........to snáď veríš, že taký človek existuje ??? .... Ja o tom silne pochybujem.......skôr mi to príde nemožné, a ak je to možné, NEBUDE TO ZÁLEŽITOSŤ ANI STRAVY, ANI DETOXU, ANI PôSTOV (ani všetkého dokopy), ANI PRAVIDELNÉHO PITIA URINY MALÝCH DETÍ, ale bude to záležitosť nejakej GENETICKEJ MANIPULÁCIE, NEJAKÝCH ALCHYMISTICKÝCH ZÁSAHOV DO ORGANIZMU.
PS : Ukáž, že máš ÚROVEŇ, a odpovedz mi, čo by si jedol v hlbokých lesoch, keby ťa tam vysadili na 2 mesiace so všetkým komfortom (teplé oblečenie, stan, spacák), so zariadením na založenie ohňa, a so zbraňami a nástrojmi (puška, nôž, sekera).... Je smiešne, že sa vyhýbaš tejto odpovedi..........Lebo našim prirodzeným domovom sú lesy a lúky, a umelo vytvorené polia, pár storočí existujúce záhradky so zeleninou ktorá dokáže zasýtiť (len vysokosacharidová), to je to, čo konzumujeme len posledných pár storočí (zelenina) až pár tisícročí (obilniny), a je to to, čo KOPU prírodných národov doteraz NEKONZUMUJE, a neumierajú na žiadne civilizačné choroby.
Okrem toho, zelenina a obilniny neobsahujú prakticky žiadne tuky, a bielkoviny v dostatočnom množstve obsahujú len strukoviny, a aj to v mizernej kvalite + k tomu obsahujú kopu antinutrientov (spolu s obilninami, výnimka je biela ryža), a na rozdiel od mäsa ich nemôžeš zjesť surové. A keď chceš trpieť ešte väčším nedostatkom bielkovín, tak si ich pekne "naklíč", a dovtedy hladuj a hladuj....
.... A ešte aby som nezabudol - musíš také obilie nájsť...
Nezabudni ma teraz nazvať duševne chorým, lebo nevie pochopiť tvoju zaslepenosť voči realite, ktorá jasne prakticky ukazuje, že keď v prírode všade okrem tropických oblastí odmietneš mäso, NEBUDEŚ MAŤ Z DLHODOBEJŠIEHO (mesiace) HĽADISKA ČO JESŤ. Či keď natrafíš na jablkový sad (umelo vytvorený človekom), tak budeš jesť každý deň 15 jabĺk po dobu napr. 3 mesiacov, aby si nebol hladný, hej ?
...chudák tvoje zuby potom, tá kyselina z jabĺk ich bude pekne naleptávať, a z toho cukru ti preskočí....
...žiadna výživa pre cievy, mozog, svaly.... Tvoje telo bude musieť pretransformovať sacharidy na bielkoviny a tuky........TO JE NESKUTOČNE "SUPER EFEKTÍVNA" METÓDA, fakt, Nickname....
A čo sa týka môjho foto, tak si predtav, za posledné roky NEMÁM ŹIADNE, či tomu veríš alebo nie. Som typ, ktorý neznáša fotenie, a to nie len fotenie seba, ale ani fotenie čohokoľvek (s výnimkou možno nejakej veci, ktorú by som chcel predať), ani krajinky, ani ľudí, ani nič... Som typ, ktorý proste neznáša zachytávať niečo na foto alebo na video, a mať to uchované, a spomínať na niečo prostredníctvom toho. Fotenie je môj nepriateľ (kto vie, možno niečo z minulého života ?
). Nemám ani jednu fotku so žiadnou ženou z tých mnoha, lebo som sa odmietol fotiť (výnimka keď som bol malý - s mamou a sestrou, babkou), ani s kamarátmi, všetko som vymazal, nič nevyvolával. Je mi to na príťaž, je to MŔTVE pre mňa viac, než nejaká už rozložená zdochlina v lese, ktorá je rozptýlená na celom hektári pôdy. Vymazal som dokonca aj moje 2 skladby čo som zložil, pieseň, ktorú som naspieval bývalej, atď............Som proti (čo sa mňa týka) tomu, aby som si uchovával spomienky na minulosť, lebo moja minulosť je MŔTVA, a ja sa do nej nechcem vracať, lebo to je obyčajná "mentálna masturbácia" nad tým, čo bolo (či už to bolo dobré, alebo zlé). Zaujíma ma len prítomnosť a budúcnosť, lebo to "je", a "bude", a preto sa s tým dá PRACOVAŤ. Moja sestra je pravý opak, tá má tisíce fotiek, kopu v PC, kopu vyvolaných fotiek v kope albumov, "nástenkový kult fotiek kamarátiek, kamarátov, rodiny", a podobné, pre mňa sprostosti.... Zvykne sa hovoriť "....a na čo budeš spomínať keď budeš starý ?"......NA H*VNO...... Spomínať na niečo, na niekoho.........TO JE KONTRAPRODUKTÍVNE, lebo je to BRZDA. Iná vec je zapamätať si nejaké chyby čo človek urobil (bez toho, aby si to vkuse vyčítal), a vďaka spomienkam už ich neurobiť... Ale sadnúť si niekde s foto albumami, pozerať fotky, spomínať, "zasnívať sa", a povedať si "Ako bolo dobre...ach jaj...." ??? FUJ. Hlavne z dôvodu (aspoň u mňa), že mne je každým rokom lepšie (klop-klop).... Tak asi je to celkom dobrá cesta, nie, Nickname ? ... Spomienky sú MŔTVE, čas tie chvíle rozpustil, neexistuje to, rieka to odniesla preč, nikdy sa to nevráti........ Preto u mňa nikto nikdy nenájde albumy s fotkami, ani nič podobné, ani suveníry pripomínajúce činy v minulosti atď, lebo ja osobne toto považujem za úchylku, ktorá je určitou prekážkou v živote, ktorý existuje v tento okamih, a ktorý bude existovať v budúcnosti.