Dobrý den,
nejdříve bych rád uvedl několik informací o sobě. Je mi 27 let, mám 175cm a 59kg. Již několik let funguji bez jakéhokoli druhu masa, jsem abstinent a nekuřák. Velmi jsem omezil produkty z bílé mouky a bílého cukru. Čas od času si dopřeji několikadenní půst, stejně tak i urinové klystýry. Po této životní změně se můj život a zdraví obecně velmi zkvalitnilo. Byť jsem ani dříve netrpěl výraznějšími kožními problémy, tak po změně životního stylu došlo k podstatnému zlepšení a zjemnění pokožky. Stejně tak jsem dříve minimálně jedenkrát či dvakrát ročně trpěl nachlazením či chřipkovou virózou a to se mi také po nastolení nového životního cyklu podařilo ze života úplně odstranit.
Každopádně teď se u mě po dlouhých letech letech naskytl zdravotní problém a ještě dříve, než bych musel navštívit lékaře (bylo by to téměř po deseti letech), tak se zkusím obrátit na zdejší komunitu.
Asi před týdnem jsem po probuzení zaregistroval sníženou pohyblivost ukazováku na pravé ruce a o pár dní později došlo k tomu samému i na zbývajících prstech pravé ruky s vyjímkou palce, jehož funkčnost je stále bezproblémová. Zasažené prsty jsou oteklé (především ukazovák) , s výskytem zarudlých a zduřelých míst, mezi malíčkem a prsteníkem mám i několik drobných puchýřů. Ruka mě nebolí ani nesvědí, ale nemohu prsty stočit do dlaně, zkrátka hybnost je u těchto čtyř prstů omezena.
V příloze posílám foto rozevřené pravé ruky a také fotku pokusu o sevření dlaně, kdy mě to již dále zkrátka nepustí. Zkouším několik druhů mastí, včetně konopných s koloidním stříbrem, které je určeno na klouby, svaly a šlachy, ale nějaké výrazné zlepšení stavu bohužel nepozoruji. Máte nějaký tip, kde by mohl být problém, případně setkal se s tím někdo? Jen dodám, že levá ruka je naprosto bez problému.
Nevím, jestli by to mohlo mít nějaký vliv, ale jen pro úplnost dodám, že asi před necelými 2 týdny jsem dělal svůj první kávový klystýr.
Děkuji