Zdravim pan Jarda.
Uz davnejsie som vam chcel pisat,kedze som tusil,ze som dostal nieco coho sa len tak nezbavim,ale stale som dufal ze mi pomozu lekari,ktorym som ale nikdy uplne neveril.
No ale po dvoch hospitalizaciach-silny zapal hrdla a nahle problemy s travenim som zistil,ze ak to nezacnem riesit aj u alternativnych lekarov,tak si koledujem o nejaku kaliku.
Tak najprv som skusil iridologov,kedze v septembri som si ako prve vsimol velku zmenu na ociach,ktore zrazu akoby stmavli,aj zacervenali zaroven a celkovo mali chory vzhlad.
S tych vaznejsich veci mi zistili,velmi oslabeny zaludok-nizka kyselina,parazitov v tenkom creve,silne spazmy v dvanastniku,maly zapal pazeraka potvrdeny aj na gastro vysetreni,potom pretazeny-zaneseny lymfaticky system a oslabenu pravu oblicku-s prasknutymi cystami,zrejme parazitne.
K tomu vsetkemu som ziskal povlak na jazyku a seboreu.
A celkovo som sa casto citil hrozne unaveny,oslabeny a ze na mna ide choroba-chlad,studene ruky atd.
Az donedavna kym som sa nerozhodol ist na scanovacie vysetrenie a zacat rychlo s nejakou kurou.
Tak na Sensitiv Imago 530 zistili ze som zaneseny vsetkym moznym svinstvom od Helicobactera,Stafylokok cez skrkavky,krvnicky az po motolice aj v peceni a celkovo vela toho svinstva je mimo criev.Jednoducho snad vsetky znamejsie bakterie,parazity az na pasomnice.
Robili mi vyse 3hod plazmovy generator,po ktorom mi odlahlo a konecne som bol menej unaveny ale citil som ze to bolo dokopy nic a musim hned nasadit nejaku antiparazitnu kuru.
Tak mi bolo poradene aby som zacal s Trojcatkom,konkretne anti parazitny balik od JUKL.
Teraz koncim 4ty den podla toho navodu a citim ze zabera riadne,hlavne po Paline citim akoby pohyby po celom tele,najviac na pravom boku spredu aj zozadu a celkovo sa citim a vyzeram o dost zdravsie.
Ale co mam robit dalej? Dokaze vynicit Trojcatko take zamorenie? Naco dalsie sa este sustredit?
Je nutne aj klystir alebo nejaky detox pecene? Kedze motolica co sa tam nachadza je vraj hlavny problem podla tych co mi robili Imago.
Ja som bol donedavna v tomto uplny laik,ktory vdaka neschopnosti doktorov sa zacal stale viac zaujimat o svoj zdravotny stav a ako sa s toho vsetkeho dostat.
Inak niesom humusak,skor fajnovka co som sa dostal do sraciek zrejme aj s velkou zasluhou mamy,ktora sa za posledne 2 roky zblaznila do macky a velmi podcenovala hygienu,casty velmi blizky kontakt/bozkavanie,vykaly v obycajnom piesku vynasane servitkou,2krat odcervena za 2 roky.Jednoducho des.