[quote="senses":nszwuhib]Dobrý den pane Jardo,
objednala jsem se na imunologii-alergologii a podle výsledků jsem alergická až to pěkný není.
Řešila jsem totiž problém s pocitem ucpaného nosu, slzení očí, otoky očí, zvětšené krční mandle a myslela jsem si, že jsem neustále nastydlá, ovšem bez teploty. Ale únava poměrně častá, prostě jsem cítila, že nejsem fit. Až mě to dohnalo na imunologii.
Je mi jasné, že všechny ty alergie, které mi našli vyřeším odkyselením. Ale také tam mám něco v krvi.
Mrkněte si mi [b:nszwuhib]prosím [/b:nszwuhib]na výsledky a řekněte co s tím.
Kožní testy: bříza 10/20++++, líska 5/5++, olše 0, pelyněk 3/5+, obilniny, žito a trávy 7/20++++, Cladosporium 5/5++, Alternaria 3/5+, Aspergilus 5/7++, roztoči D1 7/15+++, D2 5/7++, kočka5/7++, pes 3/5+
Alrgeny histaminoliber. potravin - vl. ořech 0, ceker 5/7++, rajče 5/5++, jablko 3/5+
Mikrobiol. vyšetření:
Výsledek specif IgE: 18.11.2014 Ig kvant. v normě, IgG4 podtřída 0,08 g/l - nedostatek blok. protil. IgE,
celk. IgE 103 kU/l - vyšší, ECP v normě
Autoprotil. ANA neg., CIK, RF, CRP a ASLO v normě
Serologie herpet. virů pozit. CMV, EBNA a VCA , HSV 1,2 ve tř. IgG
Apecif IgE - inhal. al. v dom. prostředí - prach neg., bakterie - St. aureus a Str. virid. neg.
Panel bb. imunity - celk. počet T Ly CD3 v absol. počtu nižší, pomocné CD4 rovněž, cytotox CD8 na spod.hranici.
Horší neutralizace virů a plísní.
Diagnoza: St. po herpet. viroze, lehký bb imunodeficit - horší neutralizace virů a plísní, alerg. sezon. rhinokonj. + OAS
Doporučení: Eliminace roztočů z lůžkovin, výhledově podrobně potravin. alergeny, Isoprinosin 2x1,
Desloratadin 1 tbl. denně, tepelná úprava kořen. zeleniny, rajčat
Opsala jsem to pro jistotu všechno.
Další zdravotní problémy:
hematurie, v moči ještě klebsiella oxytoca (další výsledky zítra), bílkoviny v moči.
Časté močení.
Před 13 lety zánět ledvin.
Někdy bolest, někdy tlak pod žebry napravo -