Toto je Adam Raw, ešte pred jeho zranením, dva roky dozadu asi. Je úplne napravo.
Příloha:
Adam Raw.jpg [ 52.63 KiB | Zobrazeno 19896 krát ]
Adam Raw na tejto fotke má telo, ktoré je vybudované aj za pomoci steroidov (pravdepodobne aj ten úplne naľavo). To BEZ DEBATY. Samozrejme, nie veľké množstvo steroidov, a nie tie najsilnejšie. Žiadnu drinu mu NEUPIERAM, určite drie. Ale nie je to "načisto", to len aby ste vedeli, vážení čitatelia.
ALE KTO SA DIVÍ ??? Street Workout sú silové veci, je to o drine, to nie je FullBody v posilňovni, ktoré si môžem cvičiť "na pocit"...STreet Workout väčšina ľudí berie príliš vážne - proste ako dril. Ja keď posilňujem, nikdy nejdem do veľkého vyčerpania, do "zlyhania". Cvičím intenzívne, ale nie tak, aby som "odfukoval" na zemi, alebo takmer omdlel. Netvrdím ale, že tak "drsne" cvičím Adam Raw.
Jedno ale viem - na tej fotke vidno že berie steroidy, a nebuďme naivní - bude v tom pokračovať, a asi už aj pokračuje. Samozrejme, steroidy v malom množstve. ALE SÚ TAM.
Mimochodom, ja denne konzumujem do 20g sacharidov, a energie mám dosť........ Takže s Adamom v tomto nesúhlasím.
Navyše, písal vôbec, koľko gramov tukov denne skonzumuje ? Ak nie dostatočné, tak si to potreboval doplniť sacharidmi, takže záhada vyriešená...
Nesúhlasím s tým, že na nutričnej ketóze človek "nenakŕmi" mozog.... Je to hlúposť.
Ja si aj naďalej ostávam na mojich "do 20g, max 25g sacharidov denne" (niekedy len 10g).
Za čo musím Adama pochváliť, je perfektne rozvinuté medzilopatkové svalstvo. S tým mám ja veľké problémy, neviem ho tak odizolovať. Idem na tom popracovať, už viem ako izolovane cvičiť "scapular" (to je ten sval)...
Ja tu postnem svoje foto buď poslendý marcový deň, alebo prvý či druhý aprílový. Bez AS (anabolické steroidy), bez kreatínu, bez proteínu v prášku (už rok som ho nemal), cvičenie kulturistické 2x týždenne celé telo, k tomu jogínske asány, visenie na hrazde, stojky, cvičenie "core" (hlboké stabilizátory), cvičenie rotátorov ramien a trupu. Jem dva krát denne.
Dnes mám 190cm/78kg, keď postnem foto tak to bude možno 80kg, keď stihnem nabrať (vo štvrtok som mal okrem toho 36 hodinový suchý pôst, takže si pekne "narúšam" priberačku
)... Rozhodne sa ale za svoju postavu nehanbím. Len nečakajte také "zviera", ako je Adam....
... Určite je viac ako 2 krát denne, a viac fyzicky "maká" ako ja. Ja to mám ako doplnok.
A foto pošlem preto, aby ste "neveriaci tomášovia" niektorí z vás, videli, že aj na 400g tukov denne človek môže byť štílhy, a že čisto živočíšna strava (s menším množstvom zeleniny a minimom ovocia) sa vie postarať o pekné telo, bez "šuniek". Ale áno, štíhle, konštitúciu neoklamem, ani sa o to nesnažím
Inak, Adam má PERFEKTNE (vi videách vidno) rozvinuté medzilopatkové svaly (scapular).... Ja ich mám takmer úplne nerozvinuté, tak na nich začínam pracovať. Chrbát precvičujem dostatočne, ale akosi sa mi do toho nezapájajú medzilopatkové svaly, aj keď techniku "nešidíím"... Tak musím na ne cvičiť izolované cviky (stačí dohľadať cez youtube ktoré to sú, keď to chcete vedieť), lebo mám medzi lopatkami "dieru", a estetické to teda nie je. Tak do leta to hádam stihnem napraviť.