Dobrý deň zhruba pred týždňom som sa dopracovala k týmto stránkam a po týždennom skúmaní som sa rozhodla začať s klystírom. Nemám nejaké vážne zdravotné problémy, chcela som to v ramci očisty organizmu a zhruba 2x v mesiaci ma bolieva žalúdok, tak som sa rozhodla to vyskúšať.

Ako začiatočníčka som sa dosť obávala že to nezvládnem, no po prečítaní celého vlákna ste mi dodali odvahu a kúpila som si irigátor 1litrový. Rovno som sa rozhodla pre urinový klystír, to je pre mňa najlahsia voľba a najrýchlejšia.
Prvý deň som pre istotu napustila len pol litra jednodňovej uriny v prvej dávke a v pohode, v druhej dávke liter a v tretej tiež liter ale už rýchlejšie. Zakaždým som cvičila /sviečka,v lahu, sedela../
Druhý deň som napustila 1,5 litra uriny v prvej dávke, v druhej dávke 1,5 litra uriny +pol citron, potom ked už isla zo mna len čistá voda, napustila som este pol litra dvojdnovej uriny a mala ju v sebe do rána a tu sa chcem spýtať či je to ok?U niekoho som to tu čítala že to takto robí. Takto som pokračovala tretí aj štvrtý deň len so stavou s celého citronu do litra uriny. Vždy som vydržala 20minut v pohode, nebol by problém aj viac. Tie tri dávky aj s cvičením mi trvaju zhruba hodinu a pol. Zajtra chcem vyskusat jablčný ocot namiesto citronu. Neviem nešlo zo mna nič zvláštne zatiaľ, jedine odkedy robím klystír mám vetry čo som predtým tak často nemávala a cítim sa unavenejsia po klystíre, robím ho večer od 18tej. Čo myslíte robim to takto dobre?alebo by ste este niečo zmenili? Pripadne aký interval by stačil, zatiaľ som robila štyri dni za sebou. A chcem sa podakovat za tieto stránky, veľa nových informácií som si tu prečítala, ktoré chcem postupne aplikovat. Pekný večer