Ahoj, trpím už roky na záněty měchýře, které už bohužel přešly do chronického stavu. Neustálá bolest v močové trubici, svědění, zúžená trubice. Už jednou jsem byla na roztahování na urologii, poté asi na půl roku klid, ale problémy se přesunuly na gynekologii, záněty, zjištěna candida ve výtěru a enterokok. Zase svědění, pálení. Přeléčeno ATB, na chvíli klid. Jinak cca před půl rokem velké bolesti v oblasti žaludku nebo žlučníku, nevím přesně a strašné nárazové vodové průjmy, střídány se zácpou. Vyšetřeno na gastro oddělení kolonoskopie a sono všech vnitřních orgánů, vše v pořádku, protilátky na lepek též. Nyní mě akutně velice trápí bolesti v močové trubici, bolest celého spodku, jakoby podebraného břicha. Zapoměla jsem dodat , že žádnou bakterii v moči nezjistili, ale na papírku u obvodního jsem měla jak bílkovinu tak krev v moči. Stránky mám jakž takž prostudovány, chodím jsem už od začátku. Přesto mám ve všem chaos, prosím o radu. Nikdy jsem pořádně u diety nevydržela, nebylo to pro mne tak akutní jako teď
čím začít?? Monodietou?? Potřebovala bych poradit jaké doplňky mám nasadit, protože v tom mám opravdu zmatek největší. Je mi jasná dieta, žádné cukry, mouka. Nevím jestli brát vit.C jestli je to vhodné na ten neustálý zánět, jestli jedlou sodu, nevím. Zkoušela jsem teď asi 7 dní lactobacily s endiaronem, žádná změna. Snažím se hodně pít, piju lapacho a zelený čaj,teplou vodu s citronem a taky, nevím zda ten citron je vhodný?? Můj problém je, že jsem zkrátka u ničeho nevydržela. Na chvíli se mi ulevilo a už jsem to porušila. Teď vím, že doktoři opravdu nepomůžou a musím začít sama. Prosím poraďte někdo alespoň do začátku. Nebo někdo s podobným problémem. Moc děkuju Inna... jo ještě jsem zapoměla, asi důležité, dělají se mi fibroadeomy v prsou, jeden vyříznut a jeden se začal tvořit.. něco jako cysty asi.. a mám venku slepák. Padají mi vlasy a motá se mi hlava , nízký tlak většinou 100/60.