freml píše:
Inzenyre diky moc za cenne informace. Kterou presne z techto?
http://www.akros.cz/podlozky-distancni-din-988/a2/prod/ At je jistota ze koupim dobre..
Nejvhodnejsi je tato:
podložka 12 x18x0.2,(distanční) DIN 988/A2
Kód:10098800121802
Kdyz jsem distancni podlozky kupoval, tak tloustku 0,2mm nemeli, koupil jsem tri podlozky o tloustce 0,1mm a dve podlozky o tloustce 0,3mm.
0,1mm je dost tenka a snadno se ohne, 0,3mm je uz dost silna, ale jeste u meho Angela vyhovuje, aby se netrela hridel o sito.
Kazdy Angel je trochu original, protoze jsou vyrabeny rucne, takze je asi nejvhodnejsi pokud nebudou mit tu nejvhodnejsi tloustku 0,2mm koupit alespon dve podlozky o sile 0,1mm a alespon jednu podlozku o sile 0,3mm. Tloustka 0,2mm jde pripadne slozit ze dvou podlozek 0,1mm.
Distancni podlozka obcas zustane nalepena na hrideli, takze se muze stat, ze ji vyhodite do odpadu, proto je vhodne kvuli postovnemu koupit nejakou podlozku do rezervy.
Distancni podlozka spolehlive zamezila protekani stavy do prevodovky.
Uz to funguje 5 mesicu od doby, kdy mi stava zacala do prevodovky zase prosakovat.
Musim ale priznat, ze Angelu davam radne zabrat. Denne delam 1,2 litru stavy z jablek a korenove zeleniny vcetne namoceneho maku a to vsechno nadvakrat odstavene.
Inzenyr