Zdravim, potreboval by som poradit so stavom po pecenovej ociste. Rano po zobudeni som stale citil olej s citronom v zaludku, ale zial nevyzvracal som to cele. Dal som epsonku, poriadny "prujem" prisiel az hodinu a pol po druhej epsonke, to uz bol sifonovy efekt vytvoreny, vypil som asi 3-4litre vody a bordel stlae odchadzal. Po asi 3hodinach, ked sifon prestal fungovat som citil obrovsku bolest hlavy v zahlavi, pocit omamenosti .... Takze asi som sa priotravil bordelom z pecene, aj koli tomu ze to blokoval olej ze ? zial po 24h stale nie som uplne OK, stale sa citim trochu pripity. Teraz ked nadtym rozmyslam, asi som mal vypit piatu davku epsonky a cistit dalej ze ? Jedol som iba zeleninu + kopec vlakniny v prasku, vecer klystir kde stale odchadzal zeleny bordel ..... Tak som si dal este prehanadlo regulax, rano dalsie klystiry, kde uz isla viacmenej cista voda. Ale ako smo pisal, stale som trochu mimo. Asi to uz vyriesi len cas, vela vlakniny, ci mate este iny napad ? DAKUJEM!
Toto je moja druha ocista, pri prvej som olej vyzvracal takmer cely rano, a nasledny priebeh bol bezproblemov, teraz uz samozrejme nebudem spekulovat a vyhodim to hodinu po vypiti. Takisto nepodcenim prijem horciku a radsej zvacsim davky epsonskej soli....
EDIT: zial, dalsi den som pochopil aj na zaklade dalsich klystirov, ze ten zeleny bordel mi uviazol este v tenkom creve a cistit hrube crevo nestaci. Tak som si dal seriu 4epsoniek znovu, musel preplachnut hromadou vody kym isla len cista voda. Nesktuocne vela tmaveho zeleneho bordelu odislo, aj vdaka vlaknine ktoru som medzicasom jedol.... Na Sankhapraksalanu som si netrufal, tak dufam ze ta epsonska sol v takychto davkach cca 150g behom 2-3dni nema nejake vyrazne vedlajsie ucinky. Nabuduce urcite dam 5 serii epsoniek pri ociste pecene, resp kym nepojde uplne cista voda zo mna. Ten bordel sa vo mne vstrebaval, kopec vyrazok mi vyrastlo, obrovska zihlavka na rukach. Po vycisteni hned miznu... Mensie zihlavky som zvykol mavat pred prvou ocistou, po nej to zazracne zmizlo, cize to ma ocividny suvis s toxinmi v peceni a nasledne v krvnom obehu. Nech mi nikto nehovori ze tie zelene gulicky su olivovy olej s citronom
))