Mikard píše:
Zdravim,
Zacal jsem brat mlady jecmen a chlorellu neb mi prokazatelně pomohly hned prvni den (lepsi traveni, stolice, nalada...). Zacal jsem uzivat mlady jecmen a chlorellu od GreenWays bylo to i prosly
ale chutnalo to dobre, mlady jecmen se krasne rozpustil a byl krasne zeleny a chutove velmi dobry. Jenze dneska mi dosla davka 500g od tohohle e-shopu a jsem trosicku zklamany barva je svetlejsi ale to bych nevidel negativne, jenze chutove to nechutna opravdu jako stava a jeste k tomu se to spatne pije jako by bych pil seno rozmixovany. Nerikam ze to nema stejny ucinky mozna i lepsi ale nemate s tim taky zkusenost? Verim, ze pan Jarda by neodebiral nejakej šmejd a urcite to nejakou kvalitu ma ale trochu me to se srovnanim s GW zklamalo. Samozrejme mi muzete rict proc nekupuju GW jenze to je strasne drahy a ten proslej mi byl darovan.
Dobře vám odpovídá člen Danny_70. Prostě srovnáváte mercedes se škodovkou, oboje sice jezdí a dokonce i spolehlivě, ale komfort a cena jsou dost rozdílné. Ve své třídě jde o kvalitní produkt německé firmy, ale na sušenou šťávu pochopitelně nemá, čemuž zase odpovídá i cena.