Jonys píše:
Tak asi jo. Možná kdybys teda nějaké argumenty (pochopil-li jsem ale tak video je cca 1994?? - takže v medicíně asi tak 1000 let staré) uvést. A doplnit pár lidí, co žijí s HIV žil 20 a víc let a nedostali AIDS (máš jich aspoň 5% z celkového počtu HIV+??) a pak pár takových, co AIDS měli a neměli HIV (což ale může být - a) netvořily se jim HIV protilátky a b) ten, komu zjistí až AIDS, tak už opravdu netvoří protilátky...v podstatě proti ničemu
)
Jonysi, to ze v medicine ubehlo 1000 let od natoceni videa v roce 1994 je fakt dobry
. Vidis za tech 1000 let nejaky pokrok ve vyleceni "chronickych/nevylecitelnych" nemoci? Muzes mi treba jmenovat aspon par nemoci z meho oblibeneho seznamu
http://nemoci.doktorka.cz/, ktere neumeli vylecit pred 50 lety a ted to umeji? Co tech tisic let delali? Kdyz tam vezmu nemoci od A: afty, akne, alergie, angina, artroza a astma (jo, AIDS tam chybi). Co z toho umeji VYlecit (ne lecit)? Jen anginu nebo jeste neco? Treba to astma, mne rekla doktorka, ze je nevylecitelny a ja jsem si ho vylecil za par tydnu, hladovkou a lehkou upravou stravy. Myslis, ze doktori/vedci jsou uplni dementni a nemaji Google takze proto je astma porad nevylecitelny? nebo v cem je problem ze nic neumeji VYlecit? neni to zas o penezich?
Promin, jen jsi me dostal s tim "1000 let stare"
.
Co se tyka AIDS/HIV, ja jsem toho cet hodne, ale v anglictine a prislo mi to naprosto jasny.
Tady je aspon neco prelozenyho
http://www.pharma.wz.cz/HIV_UVOD.html. Videim asi rozumet nebudes, ale treba tech par radku v cestine... A kdyz si das do googlu treba:
hiv aids podvod azt
tak dostanes dalsi odkazy, nektere proti oficialni verzi a nektere pro ni. Preber si to sam.
Jinak jeste k tomu pokroku mediciny za posledni dobu (...1994?? - takže v medicíně asi tak 1000 let staré...), myslim, ze jediny smer rozvoje mediciny je marketing, zakazy skutecne lecby a skutecnych informaci a prosazovani (pa)vedecke mediciny silou, napriklad ockovani. Zazraky jsou opravdu jen ve statistikach, jinak je lecba jak za cara, kdyz te neco boli tak to uriznem, treba zlucnik. No nic, trochu jsem se rozkecal.