Miram : Na tukovej "diéte" som 4 a pol roka. V TOM NIE JE ŽIADEN PROBLÉM, stolicu mám úpne normálnu, dokonca ani nezapácha (samozrejme nevonia za ružam...
), nelepí sa.
V TOM PROBLÉM NIE JE. Tuk mi veľmi dobre trávi, na to je človek uspôsobený, keď s veľa tukom nekonzumuje veľa sacharidov.
Jem kvalitné hovädzie, kvalitné bravčové, z tukov najviac maslo, potom masť, najmenej slanina. Vajíčka, kel, zeler, kaleráb, kocky ananásovej zamrazenej šťavy. V sezóne nepasterizovaná bryndza, nepasterizovaný kozí syr. Z korenín kurkuma, zázvor, čierne korenie, himalájska soľ....atď...
V tomto problém rozhodne nebude.
EDIT : Dám si pauzu od fóra, takže mi nemusíš odpísať, resp. neviem kedy odpíšem, ahoj...
Aha, takze ty muzes mit v urine klidne ketolatky (kyselina beta-hydroxymaslova, acetoacetat, aceton). Tyto latky se v urine zdraveho cloveka pry vubec nenachazi, ale pri cyklicke katogenni diete tam jsou, musi tam pry byt. To je totiz znamka toho, ze ta dieta spravne funguje. Takze bud si zajdi udelat test do laboratore a nebo (no uplne se to tady tedka bojim napsat, smich!) ...nebo zmen jidelnicek a uvidis, jestli ta bila usazenina z uriny casem sama nevymizi.
Mej pekny zbytek nedele! M.