[quote="Janca":exs5umfn]Dobry den-Kov-co to je za nick-rekla bych na dve veci a takovej clovek, chce urazet p.Blahovou.No podle me je to zase nejakej starsi doktor ktery ma svoji metodu leceni od mladi a jede takhle porad, je mu jedno jestli pomuze lidem ze? [/quote:exs5umfn]
Soudíte lidí podle nicku? Mám divný nick(na dvě věci), tak jsem celý divný?
Tak, ať z toho nemáte špatné spaní, první k tomu nicku. Jsem ze Zlína, jmenuji se Kovář a kluci mi od malička říkali zkratkou KOVe. Stačí takto?
Nejsem doktor. Doktory nemám rád. V lednu měli podíl na smrti mojí maminky. OK? Bláhová je podvodník či demagog, který v případě potřeby bude i lhát cokoliv protože na tom vydělává okolo sto tisíc měsíčně. Myslím si ale, že ona tomu věří. Neznamená to ale,že tomu musím věřit i já a nechat si vymazávat mozek blbinama. Nastudoval jsem si životní cykly parazitů, porovnal je s dnešními hygienickými návyky normálních lidí, mluvil jsem o tom s několika veterináři(o nichž se tvrdí,že dokážou parazity diagnostikovat líp než lékaři), psal jsem si s patologem,který za 20let praxe při pitvách nalezl pouze 1x tasemnici, psal jsem si s parazitologickým ústavem ČR i SK,atd. Jsou jistě připady, kdy člověk něco chytit může(o tom níže) nebo si to doveze ze zahraničí, ale plošné velkonapadení parazity, jako zdroj všech našich problémů, je blbost. A to nemluvím o tom, že podle Bláhové mají všichni vlasovce,ale nikdo nemá klasické příznaky.(Vlasovec mízní,oční) Jo, sem tam se může vyskytnou případ, kdy napadený člověk bude bez projevů, ale dělat z toho všeobecně platnou věc, je blbost. Tělo když je napadené, tak se brání, a z příznaků se dá ledaco poznat. Projevy toho si můžete nastudovat na netu. Uvědomte si, že je většinou řeč o parazitech, kteří jsou v dospělosti velicí a jsou lehce viditelní pouhým okem. Opravdu si myslíte, že by se to ututlalo, kdyby TO lékaři nacházeli denno-denně v tělech při operacích? S českou náturou by to tajemství bylo venku do týdne!
Syn mi nedávno říkal, že když byli malí, tak byli s jedním klučinou ze sousedství v lese a on tam udělal ,,bobek". Říkal,že byli pořádně vykulení z toho, že se v tom ,,hovínku" hýbali červi. Jenže tohle byl klučina ze ,,sociálně slabé rodiny", takové malé trdlo, u kterého lze očekávat špatné hygienické návyky. (Později u nich byla co chvíli sociálka). Je to jasný důkaz toho,že se něco takového stát může,když je člověk čuně, ale rozhodně to není plošné.
Diagnostiku všehomožného biorezonančním přístrojem odmítám a žádný jiný důkaz Bláhová nenabízí.
Vy jste, podle mého, v zajetí silné víry v parazity, příjímáte bez rozmyslů podávané vysvětlení problémů, a to Vám neumožňuje se na věc podívat s odstupem a objektivně. Buďte tak hodná a najděte mi jeden obrázek škrkavky,který je podobný té ,,Vaší" ze záchodové mísy. Umíte používat Google?
Naposledy upravil kov dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 18 |
ei=BPVaVb7AJsq9ygPlkYHgBg& |