Tolar píše:
Konecne trochu kvalitni slova..Mohu se zeptat jaky typ ultra.generatoru mate?Docela dlouho koukam po 120w..napadla me VGT-1730T 3l 120W..Trochu ale litam v tech kHz.Hraje tam taky velkou roli kHz co se tyka kvality lipo?Chtelo by to i poradnej mikroskop
diky mejte se Tolar
Ahoj TOLARe,
můj typ ultrazvukového generátoru je CE-72000A - výrobce neznám.
S těmi kHz se to má asi tak, že pokud se frekvence pohybuje kolem oněch 42kHz, je to v pořádku. Vyšší kHz jsou řádově dražší (pokud jsou), pod 18kHz to není ultrazvuk. A čím vyšší kHz a W, tím vyšší výkon generátoru.
Ve svém dalším příspěvku jsem bezděky napadl výkon Jardovy "čističky" - UZ-generátoru, že je nevýkonná. Myslel jsem tím, že Jarda vyrobí na té své AEG 600ml roztoku liposomů na jedno sezení, já 700 až 2100ml. V jaké kvalitě? To posoudíme v budoucnu, doufám, že i s tvým přispěním (viz tvá zmínka o "pořádném mikroskopu").
Ale základní srovnání je následující:
Jarda vyrobí na svém generárotu 600ml liposomů.
50W / 600ml = 0,0833 W/ml - Jardova vložená energie "míchání" na 1 ml liposomů
Já vyrobím na svém generátoru min. 700ml liposomů
120 / 700ml = 0,1714 W/ml - Má vložená energie "míchání" na 1 ml liposomů
Tak který generátor je výkonnější?
Pokud se ukáže, že delší "liposomací" dosáhnu já stejné kvality liposomů jako Jarda, pak výkon mého generátoru se rázem zvedne oproti Jardovu o 2100/600 = o 350%. Prosím přepočti.
A o to mi jde. Ne vyrobit zásobu liposomů pro dva lidi na pět dní, ale vyrobit liposomy pro celou rodinu, popř. pro onen pár na delší dobu. Samozřejmě po zakonzervování.
Takže, asi tak.
Děda Ladin
[728 704 395]