ChicoD píše:
Tak se s vámi musím podělit o to jak sem se vypořádal se svými problémy, byl sem v úplně beznadějném stavu, hromada zdravotních problémů po celém těle, několikrát jsem tu otravoval pana Jardu že už fakt nevím co dělat dál, všechno odpovídalo kandidoze. No už sem fakt nevěděl co dělat tak sem to vzdal a začal jíst normálně a moje doktorka mi předepsala antidepresiva, no najednou po 2 týdnech co jsem bral antidepresiva a navíc jsem měl opravdu dobrý týden (přijeli známí z Ameriky, takže návštěvy příbuzných co jsem dávno neviděl, houbaření, chození po památkách a restauracích), celkově fakt týden který sem si užil. Najednou mi bylo tak dobře jako nikdy předtím. Bral sem HCL a možná i to mi dost pomohlo ale myslim že to byly hlavně ty antidepresiva a klidnej režim. Teď už funguju úplně normálně, takže vám radím, zkuste se na to vykašlat a jezte normálně, uklidněte se, buď pomocí toho že budete brát antidepresiva nebo jinak. Zjistil sem že ty mé problémy byly způsobeny hlavně špatnou psychikou a ty antidepresiva mi pomohly. Taky sem to odmítal s tím že nemám žádné deprese a tak ale u mě se to projevovalo akorát těma zdravotníma problémama. Takže pokud ste už fakt zoufalí a zkoušíte všechny možné způsoby (diety, hcl, různé tehniky pročištění těla) a nic nefunguje zkuste tohle, mě to pomohlo. A nakonec musim poděkovat panu Jardovi že se mi snažil poradit i když ne uplně všechno zabíralo ale jak sem od něj četl několik příspěvků, opravdu je to hlavně o psychice a toho sem se potom držel a hodně mi pomohl.
Hlavně tuhnutí a cukání svalů, bušení srdce, poslední dobou tlak na hrudi (asi ztuhlé prsní svaly a mezižeberní svaly a hrudní páteř), zažívání nic moc, někdy bolí žaludek, špatný spánek, ... "Zádolog" mi říká, že se mu mé záda zdají v pořádku, jinde ani nejdu. Fakt už je mi celkem blbě, pocit jakoby infarktu, dušení se, ... Do toho se cestou bavím s bratrem, že měl podobné stavy, v obchodě že mu bylo blbě, protože tam je moc lidí (příznaky deprese) a já si uvědomuji, že já taky. Že byl nějakou dobu doma, bral antidepresiva půl roku, přestal některé věci řešit, pořádně se vyspal a od té doby má klid. Po této diskuzi se mi rázem ulevilo, večer jsem najednou spal jako špalek a bylo pár dnů dobře. Nemám pocit, že bych měl deprese nebo stres, ale asi na tom něco bude. Uvidíme ještě, co na to Jarda, ale já už bych se k psychice taky přikláněl. Nechci řict, že je dobré jíst úplně všechno, ale až tak moc to neřešit a užívat si a ono plno věcí přejde (ale ruka nebo žlučník fakt nedoroste
)