Rozpisem jednotlive moznosti, kedze ste navstivili lekarov, ktori Vam poskytli vystupy v sulade s ich moznostami a mentalnymi schopnostami.
Bolest v zaludku je neprijemny pocit, ktory moze byt trvaly alebo sa pravidelne vyskytujuci vo forme zachvatov. Existuje mnoho pricin nastupu, preto Vam o nich v skratke napisem. Bolesti toho typu su vo vseobecnosti rozdelene do dvoch skupin.
1. Bolest suvisiaca priamo so znizenou cinnostou zaludka alebo gastrickou patologiou.
2. Bolest zapricinena v dosledku poruchy inych traviacich organov umiestnenych v dutine brusnej.
Ak sa podrobne uvazuje, patologicke stavy z prvej skupiny, ktore sposobuju bolest, zahrnaju tieto ochorenia.a. Chronicka alebo akutna gastritida
b. Zaludocny vred
c. Bakterialne alebo virusove infekcie (napr. Helicobacter)
d. Rakovina
e. Cervy
f. Otrava
g. Polypy
h. Fyzicky alebo emocionalny stres
i. Alergia alebo neznasanlivost urcitych potravin
Druha skupina bolesti je menej rozsiahla a moze ju sposobovat.a. Hepatitida
b. Poruchy funkcie tenkeho a hrubeho creva
c. Krce branice
d. Zapal pankreasu
e. Zapal slepeho creva
f. Niektore ochorenia kardiovaskularneho systemu
Bolest moze mat roznu povahu.Gastritida – bolestive pocity sa spravidla vyskytuju s nizkou intenzitou, hlavne po jedle.
Gastricky vred – intenzita bolesti moze byt odlisna, od nizkej az po vysoku. Bolest sa moze objavit nejaky cas po jedle (1-1,5 hodiny) alebo na prazdny zaludok.
Polypy – v tomto pripade clovek zaziva tupu bolest, co nie vzdy prinuti pacienta vyhladat lekara.
Rakovina – bolestive pocity mozu byt nizke, ale pravidelne.
Virusove infekcie – charakterizovane bolestami krcoveho typu.
Cervy – clovek citi tazkost, nahlu bolest, palenie, palenie zahy. Zvlast sa prejavuje pri hladovani, nadmernej fyzickej namahe, prejedani. Vykazuje sa zapcha alebo porusenie travenia potravy.
Otrava – bolest je ostra, silna, objavi sa 1 alebo 2 hodiny po poziti nekvalitneho jedla. Moze sa objavit vracanie alebo hnacka.
Potravinove alergie – bolesti, ktore nie su zamerane na jeden bod, ale akoby sa prelievali cez brusnu dutinu.
Neznasanlivost na laktozu (mliecny cukor) – bezny fenomen, najma u starsich ludi. Po konzumacii mliecnych vyrobkov sa moze vyskytnut nevolnost, vracanie, opuch a hnacka.
Ako vidite, pricina moze mat mnoho foriem a na ucinne liecenie je potrebne stanovit ich presnu etiologiu. Nie je spravne, ked Vas lekari posielaju na psychiatriu, pretoze je bolest priznak, ktory varuje pred vyskytom choroby. Zial, ich moznosti a mentalne schopnosti su limitovane zakonmi a v druhom rade ich poznanim.
Spomenuli ste zvacsenu pecen a ubolenu slinivku. Tak napriklad patologia pecene moze sposobovat zazivacie poruchy a zapal celeho gastrointestinalneho traktu a ako dosledok gastritidu, nasledne riziko vzniku infekcie sposobenej Helicobacterom, co nasledne vedie k vredom, nielen zaludku, ale aj dvanastniku. Ak potom liecite len vznikajucu gastritidu, vred a sucastne ignorujete hlavnu pricinu – patologiu pecene – ucinnost takejto liecby bude extremne nizka. K dnesnemu dnu hlavné a najnebezpecnejsie patogeny patologie pecene a slinivky brusnej su larvy cervov prenasane napr. rybami – opisthorchiasis a clonorchiasis. Alebo aj nie, pripadne iny patogen.
Citacia z knihy O.I.Eliseeva - Cervy a parazity
"
Jak vypadá pacient s opistorchózou? Stěžuje si na silné bolesti v podžeberní oblasti. Má časté bolesti hlavy a závratě. Někdy s krátkodobou ztrátou vědomí. Nevolnosti, křeče, hubnutí, únava. Játra jsou zvětšena, bolí. Při sledování dvanácterníku při všech testech zvýšené leukocyty a změněné buňky epitelu /ve slizniční vrstvě jsou paraziti/. Žlučník zvětšený, silně bolestivý. Dál sledujte pozorně. Na ultrazvuku se ukáže, že kameny v něm nejsou, ale přesto je žlučník zvětšený, jeho stěny jsou nerovnoměrně ztluštělé. Játra zvětšená, tkáň nesourodá. Analýza stolice na vajíčka motolic je NEGATIVNÍ. Je to často dáno tím, že motolice ucpou žlučovody a vajíčka se pak nedostanou se stolicí ven."
Dorazne upozornujem, za ucelom vytvorenia presneho obrazu priciny gastrointestinalenho zapalu alebo jej specifickej casti, by mala byt stanovena presna a spolahliva diagnoza. Cez internet Vas nikto spravne nediagnostikuje. Najefektivnejsie metody diagnostiky su VTR – cize vegetativny rezonancny test IMEDIS. Uspesnost diagnostiky priciny je cca 80%-90%, overit si to mozete na tejto webstranke
http://imedis.ru/pages/41. Ide o dlhotrvajuci vyskum velmi talentovanych ludi. V regione CR a SVK nepoznam ziadneho odbornika, ktory pracuje so spomenutou technologiou a preto sa skuste obratit na ich partnera v Rakusku
http://ibbu.at/kontakt/. Mozno Vam odporucia schopneho lekara alebo cloveka, ktory disponuje hlbokymi znalostami potrebnymi na dokladne uzdravenie Vasho organizmu.
Danou technologiou zistite napr. prekyslenie, nedostatok HCL, chybajuce nutricne deficity, stanovia sa ucelene postupy ocist, ktore sa v tomto pripade neodporucaju urobit do casu, kym sa zisti presna pricina patologie, pretoze ta pricina moze mat velmi vela podob.
Dovetok. Nepredavam danu technologiu, nikoho nepoznam, kto s takou technologiou pracuje v regione CR a SVK, aby som sa dopredu vyvaroval zbytocnemu obvineniu z propagacie vyrobkov. Sprostredkuvam Vam moje poznanie len ako radu, o ktoru ste poziadali. Cteny pan Zajicek Vam k tomu urcite povie svoje.
Nech sa dari.