vladka283 píše:
Ahoj všem alternativcům..Mám prosbu na kohokoliv, kdo by dokázal poradit,co a jak......nejedná se o mě ale maminku mojí kamarádky...Lékaři si už nevědí rady..maminka je doma,jen polehává a dle vyjádření její dcery není šance..ale já věřím že je...aspon zkusit se to musí přeci...ikdyž už jsou asi všichni vyčerpaní a ztratili naději..
(.......zkusím popsat oč se jedná:agresivni nador na jicnu s metastazema v pobrisnici, dali ji 12 chemo, na biologickou lecbu nebyla vhodna a na ozarovani tenhle typ nadoru nereaguje. Nemuže uz rok prijimat potravu nez sondou. ...maminka prý nemuze jist a kazdych 5 minut ruž celý rok zvraci. ...
Prosím za ni o radu ..děkuji moc V.
Pokud je již v takovém stavu mnoho šancí vám dávat nebudu, to chtělo začít dříve, nicméně jak správně píše člen pecador velice dobře fungují polyfenoly, tedy různá barviva, jako třeba v té červené řepě, ale má je třeba červené víno, jsou v kurkumě a spoustě dalších potravin a koření, tedy si info trochu nastudujte a pokuste se v nějaké koncentrovanější formě aplikovat, to dovede docela divy.