[quote="catcher":391f46c0]Těch způsobů provedení očisty je víc, ale tenhle je asi nejuniverzálnější a taky přináší poměrně rychlý efekt.
Používá se i jemnější metoda spočívající v každodenním vypití malého množství oleje ráno, pravidelně min. 30 dní po sobě, ale tam bych si netroufl předvídat nějaký výrazný efekt.
Další varianta je popsána v knize MUDr. Vilmy Partykové [i:391f46c0]Praktická urinoterapie [/i:391f46c0]a liší se od té, kterou jsi zkoušela vpodstatě jen tím, (kromě načasování na 19h místo 22h), že se celá dávka směsi olej/grep rozdělí na čtvrtiny a pije se postupně po půlhodinách, takže to není takový náraz. Nemám vyzkoušeno, nicméně pokud vypitá směs "nesedne" hned zkraje, prostě to odpískáš a z té vypité čtvrtiny ti nebude tak blbě jako minule z celé dávky.
Ještě není špatné důkladné změkčení organismu. Účinná je horká koupel (teplota co sneseš) cca půl hodiny před pitím směsi, dobré je už v předstihu (cca od 18h) posedávat s termofónem (nebo dvěma pro zvětšení plochy) na pravém boku.
Já osobně používám místo Epsomky Glauberovu sůl (ledviny mám vpořádku, tak proč ne) a zdá se mi na vyčištění (a pravděpodobně i na předpokládané rozšíření žlučových cest) trochu razantnější.
Minule jsem zaexperimentoval i se směsí na vypití. Standardní poměr 120ml oleje a 180ml grepové šťávy jsem zvedl na 200/200 (kromě přidání monožství jsem změnil i poměr olej/grep z 2:3 na 1:1) a proběhlo to vpohodě. Jen je při pití víc cítit chuť oleje, takže zrovna u tebe bych zatím zůstal u 120/180.
Neboj se toho, třeba pro mě je náročnější Šanka, než tohle.[/quote:391f46c0]
Strašně moc děkuju za takovouhle zpětnou vazbu! A i za další možnosti očisty. O té denní ranní dávce oleje jsem taky slyšela, ale nevím, jestli by to bylo k něčemu. Známá pije denně skoro rok lněný olej a je z toho nadšená, ač konkrétní viditelná pozitiva nezmiňuje..vážně Šanka horší?
tak mě po mojí zkušenosti ani nenapadlo
tu už dávam levou zadní..ale že bych se na ní těšila, to zase né!! Já mam z těch jater nějaký vítr. Resp. nějak mi tělo našeptává, že je potřeba je čistit, hodně a často a tohle byl můj první pokus, takže nadšení samozřejmě opadlo
slyšela jsem dobré recenze na bylinkový preparát Liverhelp od Joalisu, že opravdu dokáže vyčistit