Ahojte.
Používa niekto z vás inverzný stôl & autotrakčné lehátko ? Ak áno, aké s ním máte skúsenosti ? Do pár dní mi má dôjsť poštou (na jeho skladanie sa vôbec neteším...

), pracujem teraz v predajni s elektronikou, 11,5 hodinové smeny, z toho asi 10-10,5 hodín stojím a chodím, čupím, takže som sa rozhodol, že sa pustím do prevencie, aby som časom pri takej práci nemal problémy s dolnými končatinami, krížovou chrbticou a podobne.
Ďakujem za odpoveď/e.
edit : Už to mám poskladané doma, je to "hovädo", jednu skrinku z izby som musel kvôli tomu odstrániť, lebo aj zložené (zložené tak, aby sa to potom rýchlo rozložilo - lebo je to ideálne na denné použitie) to zaberá kopu miesta... Čo už, ide o PRIORITY, niekto keď má málo priestoru v izbe (v prípade, že inverzný stôl môže mať zložený len v konkrétnej izbe), tak radšej skriňu ktorú má zaplnenú na tretinu (len nech tam je...), niekto radšej inverzný stôl.
Tak, teším sa na používanie, o hodinku vyskúšam.... a za nejakú dobu napíšem, ako to na mňa účinkuje...

Majte sa čo najlepšie, pán Jarda