Candida píše:
Ahoj jarda dufam ze mi pomozete nejako .
UZ 5 mesiacov mam zdravotne problemi
EKG OK
Stitna OK
Imonologia OK
Plucne OK
Mam staly pocit unavy stressu trochu akne ( tie mozno z bielkovin ) a stazene dychanie , ak mam candidu tak sa mi asi premnozila dostatocne .
dnes som prvy den bez sacharidov , hlad nepocitujem ani nic potrebujem nejake rady ale lebo dnes sa mi zda ze mi je horsie bez sacharidov . cital som vela prispevkov takze o diete uz viem toho dost . Zaujmaju ma nejake vase rady . Zajtra rano si spravim test so slinami .
+ ma zaujma 3 mesaice som kaslal po jedle dnes som vysadil sacharidy a nekaslem a ked hej tak strasne malicko ako to moze suvisiet , asi mam candidu aj na plucach
som zufaly a bojim sa o zdravie .
Hele, když se přestaneš stresovat, tak dýchanie bude OK. Únava zmizí taky, protože není nic víc vyčerpávajícího než stres, že. Jako důkaz zkus pár dní nějaký Lexaurin. Nebo trochu "chlastej"
(protože je jasný, že říct si tak, odteď su v klidu ,asi nejde...). Uvidíš, že jak budeš vyklidněnej, bude líp. To tě zklidní vnitřně a pak to půjde i bez "dopingu". Měl jsem určitý problém s nárazově blbým pocitem u srdce. Bál jsem se pak při fyzické zátěži - vnímal jsem jak buší, obavy, že se něco stane... Vzal jsem před cvičením párkrát Lexik, ověřil si, že problém není hercna ale moje obavy, a byl klid (načež dalším poznáváním se ukázalo, že problém bude přes páteř - stes=stažení, blokády=dráždění nervů=aktivace sympatiku=nějaké pocity na hrudi=po slušné masáži a v klidu duše je vše OK)