Dobry den , potreboval by som surnu pomoc , poviem vam moj pribeh ako to zacala .
Pred cca 5 mesiacmi som sa predavkoval kofeinom , cca 1100mg kofeinu jednorazovo ( omylom ) musela prist sanitka a dat mi injekciu na ukludnenie srdca kedze sa mi strasne rozbuchalo a zle dychalo , a od tohoto dna uz 5 mesiacov mam zdravotne problemy , 2 dni nato som ochorel asi 5 dni som mal nadchu a bol slaby , mal som stazene dychanie ktore mam stale dodnes ( kaslem uz 4 mesiace ) a sem tam aritmiu a z tohoto vsetkeho som bol v strese , po nadche aritmia pretrvavala a dychanie az do dnes + upchaty nos asi 3 mesiace v ktorom som mal zlateho stafylokoka ktoreho som znicil citricidalom . Od tej doby moj zdravotny stav je trochu lepsi , co ma trapi teraz je 4 mesacni kasel a neustala unava , pisali ste ze ked su creva upchate tak sa odpad vynasa cez pluca . Dalej mam nepravidelnu stolicu a citim ze mi creva nepracuju dobre ( bol som raz u liecitelky a ta povedala ze mam problem z crevamy ) mam aj akne a urobila mi nejaka uzlina na licy najprv som si myslel ze to je tukova ale nezmizla .
Momentalne doplnky do berem , zinok , horcik , minerali v chelatovej forme , vitamin A , vitamin K2 , vitamin D3 , Jod , Selen , B complex , vitamin C , vitamin E , glutamin . + som si robil krkaci test takze + betain hcl 2tbl s kazdym jedlom , a este pankreatin s jedlom . Dnes mi prisiel aj pankreatin entericky pokrity na odmorenie tela , ale k tomu musim precistit aj tak crevo a potom budem dalej pokracovat v boji s candidou ( pluvaci test vysiel pozitivny ) mam uz aj lieky nan Candex , Oreganovy olej entericky pokrity , Citricial , a na odhlienenie NAC kvoli plucam a hlupostiam co sa mi cez ne dostavaju von
Takze ako vidite moj zdravotny stav je vazny a az po 4-5 mesiacoch som sa dostal k tomu ze je problem v crevach vsetky vysetrenia mam pobehane a vsetko je v poriadku . Preto vas PROSIM o radu , najprv teda zacnem s ocistou criev a potom by ste mi mohli povedat co dalej aj co sa toho kasla tyka a ako precistit pluca ked creva precistim , alebo to pojde ruka v ruka , ked budu cistre creva nebude sa odvadzat odpad cez pluca ?
Takze v stredu chcem previest sankhaparaksalana .
Uz asi 5 dni idem dietu bez sacharidov len tuky a bielkoviny .
Mam podozrenie na candidu je aj tak vhodne sankha. aplikovat ? Stolicu mam 1x za den .
Chcem sa opytat ci sa to cele da previest iba s obycajnou solou alebo treba kupit nejaku specialnu a ci sa do tej vody zo solou moze pridat aj citricidal ( GSE ) .
Dalej ma zaujma ci treba mat doma klystir pri moznych problemoch ?
Dalej ma zaujma , neviem ci som to dobre pochopil rano pred ocistou sa treba hydratovat s 1l vody a az po hodine zacat pit 1,5 litra slanej vody , do ktorej je mozne pridat citricidal ak schvalite .