[quote="sajťas":43reycbh]Mám dva dotazy ke kávovému klystýru:
1) Ta dávka 6 lžic kávy se může vzít v rámci jedné aplikace? A za další třeba 4 hodiny dalších 6 lžic? Ptám se, aby to se mnou neseklo, zatím jsem zkoušel 3 lžíce kávy v jedné aplikaci, ale 6, pokud je to snesitelné, bude mít patrně lepší efekt. Tak se chci jen ujistit, že se tím neodstřelím. Ještě doplním, že mám na mysli ty malé čajové/kávové lžíce, teď vidím, že v jednom z návodů se píše dokonce o velkých polévkových.
2) Budu-li brát kávový klystýr jako náhradu za očistu jater, která je uvedena zde na stránkách, jak dlouho a jak často bych jej měl aplikovat? Ať už v té úvodní "čistící" fázi, tak pak i ve fázi pravidelného "udržování".
Díky za informace![/quote:43reycbh]
Mrkni se na článek z Regeny 06/2013, (druhá strana tohoto vlákna) tam je to docela polopaticky.
Já vařím litr vody se šesti plnými polévkovými lžícemi a mám to na 5 nálevů.
Z uvařeného kafe vezmu 2dl, přidám 2dl vody teplé(nebo studené) tak aby výsledek (4dl) byl cca 38-40oC. Dřív jsem dával 2,5+2,5dl, ale je to zbytečně moc, nejedná se o očistu střeva, ale jen o nálev do koncové části střeva po esovitou kličku, kde je vstřebávání nejúčelnější.
Pokud neřešíš něco akutního, ale jen šimráš