Jarda píše:
Tak studii, na dané téma jsem opravdu nikde neviděl a netuším zda to někdo tak do hloubky řešil, ale sám mám zajímavou zkušenost. Tak před dvěma lety jsem seděl v zahradní restauraci u Labe, kde je mraky komárů a zrovna jsem probíral toto téma s kolegy u stolu a narazil jsem na jednu tvrdě nevěřící slečnu. Byla dokonce ochotná se se mnou vsadit, že si na mě komár nesedne a nepíchne do mě sosák. Od toho momentu jsem byl kontrolován jako terorista před akcí a viselo na mě minimálně deset párů očí non stop a komáři štípali do všech kontrolorů jenom na mě nesedl jediný. Já jsem to neřešil, dal jsem si pivo a seděl v klidu, aby měl každý komár šanci uspět. Najednou jeden přilétl, sedl si mě na čelo a slečna radostně vykřikla, již si na vás sedl. Já ji na to povídám sedí, ale pít nebude, na stromech taky sedí a sosákem do nich nešťourají. Nechal jsem ho svobodně se rozhodnout a k mé velké spokojenosti se zase zvedl a letěl rovnou na tu slečnu. Sázku jsem vyhrál, skutečně mě nepíchl ani jeden i když ostatní se oháněli skoro pořád. Navíc jsem měl od slečny pivo zdarma a zkušenost k nezaplacení. Toto si snad v rámci objektivity vyzkoušet můžete, není to složité.
Jardo, Vy pijete PIVO?!?!
Jo, to zní zajímavě. Taky mám kamaráda, co když zastavíme na kolech někde v lese u vody, tak přesně víme, koho budou hovada požírat. Otázkou samozřejmě je, jestli by nesosali ani kdyby se ocitli u vás doma v noci a hladoví...stejně jako klíště, co si nastoupí a pak má možnost zakousnout se do nechutnajícího pokrmu nebo umřít...
A jak tedy svoji ochranu zajišťujete konkrétně? Celoročně b-komplex (ev. forte)? Kolik tablet denně?