ajato píše:
Děkuji za odpověď. Byl jsem z toho dost v rozpacích a raději jsem šel po odborné pomoci, snad toho nebudu litovat. Jde o to, že mám pod levým varletem takovou bulku 1x1cm cca..no a celé jsem to začal řešit v momentě, kdy to začalo už být citlivé na nějaký drobný tlak.
Mám za to, že jsem po pohlavním styku s partnerkou něco chytl, pak měl ten krátký průběh zánětu močových cest (to pálení co popisuji) a asi to sedlo níže
.
Moje největší obava je teď, abych to neodnesl v podobě operace / odstranění varlete nebo dokonce neplodnosti.
Zajímá mě ještě ten názor na ten kefír, nepohybuji se v tomhle alternativním odvětví moc dlouho a vlastně nevím, proč je mi doporučován zrovna kefír? Jinak mi bylo řečeno, že se mám vyhnout kyselým věcem, respektive tropickému ovoci jako citrony, mandarinky, meloun..
Včera jsem si dělal zeleninovou štávu z mrkve, okurky a červené řepy. Hodily by se mi jakékoliv tipy či upřesnění. Rád bych tomu tělu nějak dopomáhal. Pokud je tam infekce/zánět..nevím jak ty ATB vs třeba kefír mají silný vliv...no budu doufat v nejlepší. Kefír není možno nasadit zároveň u ATB?
ATB ti ve streve vymlati nejenom skodlive bakterie ale i ty prospesne, takze ti narusi prirodni rovnovahu strevni mikroflory. Kefir je prirodni probiotikum, obsahuje kefirove kultury, ktere pomahaji udrzovat v rovnovaze strevni a zaludecni mikrofloru. Tady si precti co vsechno kefir umi. Ale nemuzes ho brat zaroven s ATB.
http://www.gewo.info/health/kefir.htmTy zeleninove stavy, o kterych se tady zminujes jsou super. Nastuduj si odkyseleni tela, (snaz se udrzet hodnoty 7,5-7,8 pH),
Zanety vzdycky spousti prekyseleni a taky oslabene nadledvinky. Ocista streva je tedy nutna a podivej se i na candida dietu.