Jarda píše:
Myslíte že zbožné nemohou být náruživé, tak blbě bych to zase neviděl a děti se pokud vím vyrábějí souložením ne felací, to v tom máte nějak chaos. Nevím proč by čtyřprocentní komunita měla mít jinou genetickou výbavu, podle mě jde v některých případech i o módní vlnu a zábavu protože je stejné pohlaví nudí. Já to moc pochopit nedokážu, mě nikdy stejné pohlaví nepřitahovalo a se ženami jsem si vždy bohatě vystačil a nepamatuji si že by mě některá nudila a to i v případě že byla jak vy píšete "dřevěná" i taková se vždy dala rozhýbat.
Zbožné môžu byť náruživé, ale vždy tam bude nejaké "psychologické obmädzenie" typu "
Nepreháňam to ? Nie je to hriech ?..." ...A ja viem, že deti sa vyrábajú pohlavným stykom, a nie orálnym - kde píšem, že orálnym ? Píšem (ak nie priamo, tak "medzi riadkami"), že náruživosť je jedna vec, a obľuba v orálnom sexe vec druhá. Jedno s druhým nemusí mať vôbec nič spoločné... A ja 100x radšej ženu, ktorá je náruživá "priemerne", ale zbožňuje vzájomný orálny sex, než ženu, ktorá je vkuse nadržaná, ale orálny sex sa jej hnusí (a ak nie, tak jedine ho len prijímať sa jej nehnusí). Taká žena by u mňa nemala šancu, pretože mne príde úchylné, ak sa niekomu hnusí orálny sex... Iné živočíchy žerú aj výkaly, a človeku sa má hnusiť jazykové maznanie s pohlavím jeho partnera ? No, aj také sa stáva... žiaľ aj v prípadoch, keď partner nemá žiadne zdravotné problémy "tam dole"... V prípade takých problémoch by som to samozrejme chápal, lebo chorý pohlavný orgán - to nie je prirodzený stav.
Inak, ,mňa tiež žiadna (alebo jedna bola výnimkou ?) nenudila... Lenže ja som sa zámerne vyhýbal takým, ktoré by ma nudiť mohli, takže preto som na takú nenatrafil.
A rozdiel medzi pohlavným stykom a orálnym sexom ? ... No ten najhlavnejší je, že pohlavný styk je ten najpraobyčajnejší PUD... Orálny sex (jeho "dávanie" v prvom rade) je už "niečo navyše", akoby určitý znak telesnej lásky. Pohlavný styk nie je vôbec žiadnym znakom telesnej lásky... To je čisto obyčajný pud... Ale orálny sex (jeho dávanie - lebo prijímať ho môže aj ten, kto by orálny sex nikdy nikomu "nedal"), to je už určitý prejav telesnej lásky, pretože k orgazmu väčšinou nie je potreba orálny sex (aspoň teda u mužov určite nie...), a orálnym sexom sa človek nerozmnožuje...
Mimochodom, otázka na Xiona... Xion, orálny sex je hriech, však ?
... No lebo vieš, čím pestrejšiu erotiku by ľudia mali, tým menej by ich zaujímal kostol a nejaký neexistujúci Boh, ktorý na komunikáciu s ľuďmi potrebuje "prostredníkov", ktorý ho TIEŽ NIKDY NEVIDELI, nepočuli...
....
A prostredníctvom vyvolávania pocitu viny z toho že niekto neverí, alebo viny z toho, že niekto "necíti" sa dá veľmi ľahko zmanipulovať ovečka...akou si napríklad ty. Len si ovečka OPAČNÁ... Jedné ovce sú čisto materialistické, druhé čisto duchovné... Si si asi neuvedomil, že oba prípady sú PASCE... A neuvedomil si si ani to, že pasca je aj spôsob života typu "Ožeň sa, potom maj sex, sploďte dieťa/deti, a nerozvádzajte sa !!"...
Zaujímalo by ma, čo za TOTÁLNY EGOISTA chce len takú partnerku, ktorá je ešte panna..... To musí byť teda riadne majetnícky založený "kvázi duchovný človek"...
... Aby nemala s kým porovnávať, aké si nemehlo, čo ? Lebo iný by ju možno lepšie lízal, alebo lepšie by v nej "jazdil"... A nebodaj by ešte chcela dostať od teba "po zadku" preplesk....alebo poťahať za vlasy.... PFUJ, že ? ... Úchyláčka, pod nadvládou diabla...
Xion, nemaj deti, lebo ich svojou výchovou budeš dusiť a len im ublížiš...