Asi rok po 12. očiste pečene si ju chcem urobiť znova...........
Ale akosi som zabudol nie na postup (ten je predsa napísaný na tejto stránke v návodoch), ale na to, či je možné si dať nasledujúci deň po očiste pečene oliv olejom a citrusovou šťavou sankhapraksalanu.....
Myslené takto : urobím všetko ako mám (zmäkčenie organizmu kúpeľmi, hydratácia organizmu, pitie soľanky z epsomskej soli), potom vypijem zmes oleja s citrusovou šťavou, pokúsim sa zaspať, ráno (ak nie skôr) sa "vyprázdnim", a využijem to že mám voľno (špeciálne som si vybral dva dni voľna na to, 11. a 12. septembra, dva dni pred čiernym mesiacom, ako radí pán Jarda) na to, aby som to všetko čo sa uvoľní z pečene a žlčníka "spláchol" shankapraksalanou, a tak "zabil dve muchy jednou ranou", spravil si dve procedúry prakticky za sebou, a umocnil ich účinok...
Je teda možné si dať takto hneď na druhý deň shankapraksalanu ? Ja v tom problém nevidím, len sa pýtam, či je to o.k.
Mám za sebou XY shankapraksalán, a asi 12 očíst pečene, takže skúsenosti sú...
EDIT : Nikto nič ?

Majte sa čo najlepšie, pán Jarda