davisko píše:
Mám 31 rokov a IDC triple negativ grade 3, od zistenia az do operacie som sa znazila o zmensenie nadoru, pomocou stravy aj vit doplnkov na rady RNG, mala som na to cca mesiac, ale bohuzial nador sa nezmensil, hrozila mi masektomia ale nakoniec mi odstranili len nador, velmi som vyplakavala, kedze to bol len zaciatok liecby, do operacie som dufala, ze to nakoniec nebude zhubne, ze to bol len omyl, ale lekarka mi povedala, ze liecba moze trvat 2-3 roky a vyliecit toto ochorenie nevedia, nechcela som na chemo a radioterapiu ist, ale lekari tvrdia, ze by to bola sebevrazda, hladala som kliniky kde liecia alternativou ale nasla som len v Nemecku a liecba stoji 20 0000 eur, a bojim sa ze sama si na to nestacim, nakoniec som na chemo sla, som po prvom cykle, uz som nedostala menstruaciu, a stale sa stou liecbou neviem stotoznit, aj ked mi kazdy tvrdi, ze mam prestat citat a verit liecbe ale fakty o chemo a ozarovani hovoria a niecom inom...takze tomu nedokážem verit.... A teraz ked uz nemam nador v tele, vobec neviem, ci ta chemo zabera, alebo nie...je velmi tazke odmietnut, ked vam lekar povie, ze ked odmietnete, vrati sa to do roka...a ked sa podrobim, mozem sa dozit vnucat, aj ked ina doktorka tvrdila nieco ine...
Mozno keby mi prisli doplnky vyzivy z i herbu skor, artemisinin, kurkumim....iodoral, a neabsolvovala predtym punkciu tenkou ihlou, biopsiu hrubou ihlou, mamografiu...mohlo to dopadnut lepšie...
No nevím zda děláte dobře, nerad straším lidi, ale zde je to hra s ohněm. Mnohé studie a také výsledky které není zase tak problematické vyhledat na netu ukazují, že moderní medicína nikam dál nespěje a oč více prostředků se do výzkumu rakoviny dává, tím větší počet lidí na ní umírá. To mě nepřipadá moc logické a kupodivu se zase na netu dají stále častěji dohledat pozitivní výsledky alternativních postupů, pokud je tak ovšem lze vůbec nazvat. Většinou jsou mnohem starší než moderní metody léčby a z tohoto pohledu by vlastně měla být alternativní moderní medicína. Stav který nyní máte již zpět stejně vzít nejde, ale nedělejte další chyby. Minimálně si pročtěte toto
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zd ... -verejnost a nechte si laboratorně zjistit hladiny estradiolu a progesteronu. Pokud to nebude naprosto v pořádku, je třeba estradiol snížit dodáváním progesteronu, což se na netu dá snadno dohledat a zde jsem o tom již také psal.