vera píše:
Dobrý den,
upřímně řečeno jsem dost překvapená vaším nezájmem.A hlavně vaší odpovědí. Jestli je toto pro vás duplicitní téma, pak nevim. Srovnání dospělého muže a malého batolete. V životě už by mne nenapadlo se vás na něco dotazovat,jste arogantní a podle vaší odpovědi víte o tomto tématu ještě méně než já. Tak si tu nehrajte na to že chcete někomu pomáhat.
Jarda vám tu napsal v čem je problém (překyselení) a vy to považujete za nezájem? Jak jste na to přišla? To se naprosto příčí jakékoliv logice. A proč píšete o srovnávání dospělého muže a batolete? On o tom Jarda psal v soukromé zprávě? Mimochodem, překyselení škodí v jakémkoliv věku. Mohl bych se zeptat, co jí vaše děti? V tom bude podstata problému a rád vám pomůžu s jeho řešením, pokud projevíte zájem o poskytnutí pomoci.
Vlákno Furunkl už tu existovalo a stačilo zadat slovo do vyhledávání, abyste ho našla. Založení nového tématu bylo opravdu zbytečné, ale možná nevíte jak fungují internetová fóra a že tu je vyhledávání. Je to odkaz vpravo nahoře na stránce. Duplicitní vlákna je potřeba slučovat a to je práce navíc pro administrátora. Už takhle tu Jarda tráví spoustu času, když tu každý den odpovídá na všechny dotazy, kterých rozhodně není málo.
vera píše:
No, tak to je skvělí, že vám pomohl. Já si myslím, že tato odpověď není nijak extra a hlavně pánové a dámi, je zajímaví co my napsal skrytě do emailu víte. Nezakládejte nesmyslně duplicitní téma.
A to mi prostě připádá nesmyslné, víte. Srovnávat malé dítě s dospělým kdo ví jak starým chlapem. Neříkám, že to nemůže být stejné, ale taky nemusí.
To mi připomíná film vesničko má středisková - tam léčil doktor obdobně jako tady pan Jarda.
Takže ono co člověk to názor.
Podle čeho usuzujete, že odpověď není nic extra? Podle toho, že se vám nelíbí? Nebo ji nechápete? Já si myslím, že příčina byla diagnostikována správně a určitě si to nemyslím sám. O odkyselování tu bylo napsáno opravdu hodně, tak si to prostudujte.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!