Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 8:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 95  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát říj 09, 2015 3:21 pm 

looudus píše:
Nejvetsi(byvaly) prodejce Angel Juiceru v Australii - http://www.angeljuicer.com.au/ :
"We have had some serious issues with some electrical control boards on all Angel Juicer models since early 2014 through to March 2015, which has resulted in too many service enquires / warranty claims, to which the manufacturer is not addressing adequately;
Likewise the manufacturer refuses to improve the quality of the Silicon Rings, which can break too easily;
While we have helped the manufacturer to double in size several times since 2006, they have become very complacent with quality control and back end service, to the point that we have now decided to discontinue importing the juicer into the country as of 20th March 2015"

Volne: "Uz neprodavame Angely, protoze se zacly hodne srat."

Zatim nemam v CR informaci, ze by nekomu odesla v Angelu elektronika. Asi by nebyl velky problem ji opravit, neni na ni nic sloziteho.
Ty silikonova tesneni jsou prkotina, to umim vyresit za par minut. Pokud s tim ma nekdo problem tak se ozvete. Po me uprave tam uz mam nove tesneni 3/4 roku a nic se nedeje tesneni je v poradku.
Angel ma par much, ktere by vyrobce odstranit mohl, ale bez problemu jsem je za par korun vsechny vyresil.
Cech si vetsinou umi poradit, po Australanovi to nesmite chtit. \":-)\"

Inzenyr

PříspěvekNapsal: pon říj 12, 2015 8:46 pm 

inzenyr píše:
Zatim nemam v CR informaci, ze by nekomu odesla v Angelu elektronika. Asi by nebyl velky problem ji opravit, neni na ni nic sloziteho.
Ty silikonova tesneni jsou prkotina, to umim vyresit za par minut. Pokud s tim ma nekdo problem tak se ozvete. Po me uprave tam uz mam nove tesneni 3/4 roku a nic se nedeje tesneni je v poradku.
Angel ma par much, ktere by vyrobce odstranit mohl, ale bez problemu jsem je za par korun vsechny vyresil.
Cech si vetsinou umi poradit, po Australanovi to nesmite chtit. \":-)\"

Inzenyr

Sorry,ale kdyz si koupim pristroj za takove prachy, fakt nechci resit zadne upravy i kdyz je to prkotina, chci aby proste fungoval, tak jak ma.

PříspěvekNapsal: pon říj 12, 2015 9:32 pm 

Meruzalka píše:
Sorry,ale kdyz si koupim pristroj za takove prachy, fakt nechci resit zadne upravy i kdyz je to prkotina, chci aby proste fungoval, tak jak ma.

Ja s Vami souhlasim, take se mi to nelibi, kdyz navic jsem jim ty problemy nahlasili vcetne jejich reseni.
Problem je v tom, ze Angel nema zadnou ekvivalentni konkurenci, ostatni odstavovace jsou kvalitou hluboko pod nim, takze se tezko presvedcuji, aby ty prkotiny odstranili.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: ned lis 01, 2015 12:47 pm 
Administrátor
Administrátor

Meruzalka píše:

Tak, ale on funguje tak jak má, proto nemá konkurenci, já osobně jsem se dosud nesetkal se zařízením, které nepotřebuje žádnou údržbu a bude fungovat věčně, to je z říše fantazie. Problém je spíše v tom, že by k přístroji měla být brožurka kdy a jak se má udělat drobná údržba a co v jakém intervalu překontrolovat. Pak je na každém, zda si přístroje bude hledět, nebo se na to vykašle, což bude v naší republice běžnější a pak bude nadávat že se to podělalo, ale podělal si to přitom sám svojí leností a blbostí. Nakonec blbost lidská je bezbřehá, což mě připomnělo zkušenost s dementním, ale extrémně ochotným pinglem v hotelu na pobřeží bývalé Jugoslávie, kde jsem za komančů trávil hodně času. V tom vedru se hodila termoska s ledem, který si člověk na pláži mohl hodit do lahve s vodou, aby nebyla teplá jako čaj. Požádal jsem tedy pingla, zda by mě do termosky nemohl dát trochu ledu z mrazáku a ten mě za pár minut přinesl zničenou termosku, kde rozbil ten skleněný vnitřek a řekl mě, že se to nějak posršnilo. Jak vidíte stalo se to samo od sebe, bez jeho zavinění a že by přiznal, že to tam nejspíš natloukl kladívkem, to tedy ne. No byl jsem sice nasraný, ale ne na toho vola, ale na sebe, protože člověk má debilitu přímo předpokládat, nakonec neznalost zákona také neomlouvá. Koupil jsem další termosku a led jsem si nechal od něho vždy dát pouze do igelitového sáčku a problém se již neopakoval = pochopil jsem zákon.

PříspěvekNapsal: pon lis 02, 2015 10:35 pm 

Zde jsem našel něco o Angel juicer
https://www.youtube.com/watch?v=AulTh-XRAtY
To jen pro vyrovnání těch oslavných komentářů \":)\"
Přijde mi že ten člověk mluví (a nejenom v tomto videu) poměrně rozumně, musím říct že při výběru odšťavňovače se rád dívám na jeho recenze..

PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2015 1:17 am 

Rád bych se ještě zeptal toho kdo psal o tom srovnání šťávy z omegy vs angela naslepo (je to někde na předchozích 80-ti stránkách, opravdu teď nevím kde), psal tam, že šťáva z angela byla lepší, že šťáva z mrkve z omegy byla hořká. Asi takhle - můžu uznat argument že angel dává víc šťávy díky tomu že jí drtí a pak lisuje. Dokážu uznat argument že je šťáva z něj víc čistá, nebo má naopak víc vlákniny apod. Čemu ale nerozumím je to, jak může být šťáva ze stejných mrkví z jednoho přístroje hořká a z druhého ne. To i prostě nedává smysl. I kdyby se lišila v množství dužiny v samotné šťávě, tak dužina z mrkve přeci při odšťavování nemůže změnit chuť ze sladké (protože mrkev má hodně cukru) na hořkou.. Trochu mi to v tomto případě připadá jako přehnaná propagace Angela a možná něco ve smyslu přání je otcem myšlenky. Samozřejmě se můžu mýlit, ale přijde mi to prostě zvláštní..

Tím neříkám že se mi Angel nelíbí, to zas ano, i když má podle mě nějaké nevýhody, jako třeba čištění, které nebude moc jednoduché, nutnost vyladit ho kupováním kroužků, samozřejmě počáteční cenou apod... Angel pro mě nejspíš není, protože tohle bude můj první odšťavňovač a pokud tomu nepropadnu a nebudu ho používat denně, tak ty náklady se mi vrátí tak nejdřív za deset let..

Mimochodem pokud tedy odhlédnete od vámi propagovaného Angela, je lepší Sana 707 nebo Sana 808? Původně jsem myslel že budu odšťavňovat ovoce, nyní se kloním k tomu že bych se spíš měl zaměřit na zeleninu, protože syrové jablko sním bez problémů, s takovým celerem už by to bylo horší \":)\" A taky nechci strávit víc času čištěním než výrobou šťávy. A také se mi nechce kupovat šťávu typu Ugo, kde za velkou cenu dostanu většinou samá jablka a málo ostatních věcí a navíc polovinu pěny. Vlastně jsem se rozhodl pro odšťavňovač poté, co jsem tam jednou zašel a dostal jsem 2/3 pěny se slovy no to je holt normální, s tím nic udělat nejde, počkejte, ona si pěna sedne...

Díky za radu

Pavel

PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2015 11:31 am 

PMz píše:
Rád bych se ještě zeptal toho kdo psal o tom srovnání šťávy z omegy vs angela naslepo (je to někde na předchozích 80-ti stránkách, opravdu teď nevím kde), psal tam, že šťáva z angela byla lepší, že šťáva z mrkve z omegy byla hořká. Asi takhle - můžu uznat argument že angel dává víc šťávy díky tomu že jí drtí a pak lisuje. Dokážu uznat argument že je šťáva z něj víc čistá, nebo má naopak víc vlákniny apod. Čemu ale nerozumím je to, jak může být šťáva ze stejných mrkví z jednoho přístroje hořká a z druhého ne. To i prostě nedává smysl. I kdyby se lišila v množství dužiny v samotné šťávě, tak dužina z mrkve přeci při odšťavování nemůže změnit chuť ze sladké (protože mrkev má hodně cukru) na hořkou.. Trochu mi to v tomto případě připadá jako přehnaná propagace Angela a možná něco ve smyslu přání je otcem myšlenky. Samozřejmě se můžu mýlit, ale přijde mi to prostě zvláštní..

Tím neříkám že se mi Angel nelíbí, to zas ano, i když má podle mě nějaké nevýhody, jako třeba čištění, které nebude moc jednoduché, nutnost vyladit ho kupováním kroužků, samozřejmě počáteční cenou apod... Angel pro mě nejspíš není, protože tohle bude můj první odšťavňovač a pokud tomu nepropadnu a nebudu ho používat denně, tak ty náklady se mi vrátí tak nejdřív za deset let..

Mimochodem pokud tedy odhlédnete od vámi propagovaného Angela, je lepší Sana 707 nebo Sana 808? Původně jsem myslel že budu odšťavňovat ovoce, nyní se kloním k tomu že bych se spíš měl zaměřit na zeleninu, protože syrové jablko sním bez problémů, s takovým celerem už by to bylo horší \":)\" A taky nechci strávit víc času čištěním než výrobou šťávy. A také se mi nechce kupovat šťávu typu Ugo, kde za velkou cenu dostanu většinou samá jablka a málo ostatních věcí a navíc polovinu pěny. Vlastně jsem se rozhodl pro odšťavňovač poté, co jsem tam jednou zašel a dostal jsem 2/3 pěny se slovy no to je holt normální, s tím nic udělat nejde, počkejte, ona si pěna sedne...

Díky za radu

Pavel

To jste s tou horkou stavou vzal prilis doslova, ze je horka. Stava z Angela je chutove lepsi nez stava z OMEGY. Pokud jsem delal s tremi lidmi slepy test, tak se vyjadrovali ke stave z OMEGY, ze je takova nahorkla, kdezto stavu z Angela popisovali jako sladsi. Pravdepodobne je to tim, ze Angel dokaze nadrtit bunky mrkve daleko vic nez OMEGA, OMEGA to jenom tak solicha a odpad je navic dost mokry, stejne tak jsme to na RAWfestu zkouseli u Eujucers i se SANA. SANA pracuje v podstate se stejnym mechanismem odstavovani jako OMEGA.

Pokud si to chcete overit osobne, staci ke mne do Prahy zajet a muzete to vyzkouset. Mam k dispozici jak Angela, tak OMEGU.
Budete mozna dost prekvapen, jaky je v tech stavach chutovy rozdil.
Stava z Angela je v podstate stene konsistence jako stava z mixeru.

Mezi SANA 808 a 707 je rozdil znacny. SANA 808 je dobra tak akorat na mekke ovoce, na cervene repe, celeru a mrkvi se mi po 3/4 roce na stejnem typu odstavovace roztrhlo sitko. Rapiky to v nevezme skoro vubec.
Na SANA muzete odstavovat i korenovou zeleninu.
Ohledene toho, co koupit za odstavovac, pokud nechcete hned Angela Vam mohu odpovedet do SZ.

Ohledne nakladu zalezi na tom, za jakou cenu budete denne nebo mesicne odstavovat ovoce a zeleninu. Podle mne ve vyteznosti se me cenovy rozdil uz vratil za jeden jediny rok, za deset let se mi vrati tak 72.000,- Kc. Pocitano ve starych cenach, kdy Angel 7500 stal jeste 24.000,- Kc. Z druhe strany ovoce a zelenina razantne sdrazila, tehdy stalo kilo mrkve 8 - 11,- Kc, dnes stoji 21,- Kc, o jablkach se ani nebudu vyjadrovat. Takze mozna ted bude diky vyteznosti Angela ta navratnost jeste vetsi, i kdyz jeho cena stoupla, porad se jedna o jednorazove zaplacenou castku, kdezto u nakupu ovoce a zeleniny platite trvale.

Ohledne toho, ze jablko snite bez odstavovani mohu pouze konstatovat, ze jste ho vyuzil na 30% a 70% ceny jste vyhodil. Pokud ho odstavite, tak jste ho vyuzil na 80%, takze vyhodite pouze 20% ceny. Zalezi na Vas jak se svymi penezi nalozite.

Ohledne cisteni Angela netusim, proc se tady porad do omrzeni opakuje, ze je to slozite. Nevidim rozdil mezi tim, jestli cistim OMEGU nebo Angela ve slozitosti cisteni. Daleko casove narocnejsi nez cisteni odstavovace je priprava ovoce a zeleniny, ale to musite udelat u kazdeho odstavovace stejne.

Inzenyr

Naposledy upravil inzenyr dne úte lis 03, 2015 12:03 pm, celkově upraveno 2

PříspěvekNapsal: úte lis 03, 2015 11:59 am 

PMz píše:
Zde jsem našel něco o Angel juicer
https://www.youtube.com/watch?v=AulTh-XRAtY
To jen pro vyrovnání těch oslavných komentářů \":)\"
Přijde mi že ten člověk mluví (a nejenom v tomto videu) poměrně rozumně, musím říct že při výběru odšťavňovače se rád dívám na jeho recenze..

Problem je v tom, ze autori videi predvadi odstavovace na mrkvi, jablcich, okurkach a podobne. Zkuste do plastaku narvat treba kostal z brokolice tlusty 2cm, co se stane. Bud se ten plastak v lepsim pripade zastavi, v horsim se rozpadne. Angel si maximalne dvakrat zapne reverz. Stejne tak to pravdepodobne podle typu odstavovace dopadne s namocenym makem, aronii nebo i cervenym rybizem. Norwalk mi nezvladl mak, nedokazal ho semlyt, nezvladl kostal z brokolice, tem sice semlel, ale skoro nic neodstavil, nedokazal odstavit aronii, zvladl pouze cerveny rybiz, navic nezvladl odstavit vojtesku a jetel. Vojtesku a jetel nezvladnou ani ty plastaky mimo dvouhrideloveho GrenStaru.
Takze musite vybirat dle toho, co budete odstavovat, u mne vsechno zvladl pouze Angel a i ve vyteznosti byl lepsi nez Norwalk, i kdyz jsem puvodne chtel koupit Norwalk, ne Angel.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2015 12:02 pm 

Tak já jsem dalším spokojeným majitelem Angela.Porovnával jsem se starým Kuwingsem výtěžnost
a jen na mrkvi výtěžnost o 60procent více což je úžasné i pro moji peněženku. \":D\"
A čištění je otázka pár minut.

Ještě musím dokoupit podložku na hřídel a pohoda.

PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2015 6:06 pm 

fly píše:
Tak já jsem dalším spokojeným majitelem Angela.Porovnával jsem se starým Kuwingsem výtěžnost
a jen na mrkvi výtěžnost o 60procent více což je úžasné i pro moji peněženku. \":D\"
A čištění je otázka pár minut.

Ještě musím dokoupit podložku na hřídel a pohoda.

Ano, nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci. \":-)\"
Gratuluji, a pak ze to cisteni je velky problem. Abych to nemel na hridelich mokre a nalepene, tak tam odpad hodim jeste jednou nebo dvakrat, az pada suchy a pak staci tu sroubovici vycistit rukou a ty drazky prilozenym plechovym nastrojem vyskrabnout do kose na odpadky. Tim si nezanesete drez a odpad drezu. Jedine co je treba vic myt je sito.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2015 9:32 am 

Sito sa ale musí pracnejšie čistiť na každom odšťavovači, takže práve čistenie sita nebude nejakým problémom niektorého typu.

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2015 11:49 am 

Deane píše:
Sito sa ale musí pracnejšie čistiť na každom odšťavovači, takže práve čistenie sita nebude nejakým problémom niektorého typu.

S tim naprosto souhlasim, u Angela je pracnejsi cisteni sita dano tim, ze na rozdil od ostatnich odstavovacu protlaci skrz sito i duzninu, takze je sito vic zanesene.
Z druhe strany na tom dost vydelate z hlediska vyteznosti daneho odstavovace.

Inzenyr

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2015 1:01 pm 

inzenyr píše:
...Ohledne toho, ze jablko snite bez odstavovani mohu pouze konstatovat, ze jste ho vyuzil na 30% a 70% ceny jste vyhodil. Pokud ho odstavite, tak jste ho vyuzil na 80%, takze vyhodite pouze 20% ceny. Zalezi na Vas jak se svymi penezi nalozite...

Na kolik procent vidis vyuziti kdyz bys jabko prohnal Vitamixem nebo G21?

PříspěvekNapsal: čtv lis 05, 2015 1:11 pm 

pv33 píše:
Na kolik procent vidis vyuziti kdyz bys jabko prohnal Vitamixem nebo G21?

Tam uz se hodne blizite vyuziti jako u odstavovace, pouze je tam navic trochu vlakniny. Pisu ale o jablku, ktere nebylo strikane pesticidy. Pomalobezny odstavovac diky odpadu dokaze ty pesticidy eliminovat z 30% az 95%, u mixeru ty pesticidy skoro vsechny vypijete i kdyz stavu precedite.

Inzenyr

PS. Kazdy dousek stavy je nutne peclive pokousat, aby se stava smisila se slinami, jinak se stava travi o dost hure. U Angela Vas to donuti husta struktura stavy, u mixeru take, ale u jinych odstavovacu neni ve stave tolik duzniny, takze Vas to nenuti kousat.

PříspěvekNapsal: sob lis 07, 2015 12:24 pm 

Ohledene toho, co koupit za odstavovac, pokud nechcete hned Angela Vam mohu odpovedet do SZ.

Inzenyre,prosim odpovezte verejne-myslim,ze nejen ja resim tento problem jako PMz-tedy jaky levnejsi odstavnovac koupit,aby tam nejaka kvalita stavy byla
Moc diky za vsechny,ktere to zajima

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1419 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 95  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]