Inna píše:
Dobrý den Jardo, Vaše stránky sleduji již delší dobu.Stále nevím kde začít.Krevními testy mám zjištěno: Chlamydie, streptokok, cytomegalovirus. Léčeno několikrát ATB, nelze se toho zbavit.Naposledy jsem brala ATB loni v září. K lékařům již nechodím, je to zbytečné. Aktuální potíže:Pálení v močových cestách, pálení, výtoky z pochvy. Bolesti a pálení v trávicích orgánech, někdy pálení a bolest v konečníku.Cítím jakoby slabost a chvění v celém těle, hlavě. Někdy velice silná migréna, celý den. Mám nízký krevní tlak, závratě. Prostě na odpis ve svých necelých 38 letech. Lékaři nic nevyřešili, v posledních 3 letech jsem byla častý host na gynekologii, urologii, neurologii, imunologii, gastroenterologii.
Mám Vaše stránky nastudovány opravdu důkladně, každý den pročítám nové příspěvky. Zkoušela jsem zatím jednodenní půst, pociťovala jsem slabou migrénu celý den, druhý den to byl nářez, vzbudila jsem se již v 5h a třásla se po celém těle. Nešlo to zvládnout, tak jsem začala normálně jíst, abych se z toho dostala. Asi mi hodně klesl tlak, nebo mám těch potvor tolik, že se jim to vůbec nelíbilo. Nebo chyba v neprovedení klystýru? To samé jsem zažila s melounovým půstem. Mám tedy dotaz, zda mám začít s takto razantním postupem nebo nejprve jíst Váš doporučený jídelníček? A jaké pro začátek doplňky výživy? Jím zatím normálně, i vařené jídlo, hodně ovoce,zeleniny nebo ráno na šťávách a ovoci, odpoledne je to horší, jím normálně(špatně). Sladkosti zatím také jím, hlavně když je mi zle. Candida je zřejmě můj velký kamarád. Prosím poraďte jak začít.
Z toho co píšete je celkem jasné velice solidní promoření kvasinkami a můžete na ně jít ze dvou stran, což bych doporučil aplikovat naráz. Jednu z možností vám píše celkem správně členka Maria a spočívá v logické aplikaci MMS s příslušnou dietou a očistnými kůrami. Druhá je aplikace velkých dávek kvalitního domácího kefíru, který také kvasinky nemají rády a kefírky je celkem spolehlivě likvidují. Postup bych zvolil jednoduchý a rychlý. Co nejrychleji se dostat na vysoké pH moče, minimálně nad 7 pH, ideálně 7,5-7,8 pH a to klidně pomocí jedlé sody aplikované třeba i v hodinových intervalech, ale musíte to stále měřit, aby jste to nepřehnala. K tomu pít optimálně i litr kefíru denně a užívat současně MMS, ale pro tento případ bych asi volil MMS2, čili chlórové vápno. Zpočátku tak 1/3 tobolky velikosti 0 a aplikuje se to tak, že vypijete 0,2 litu vlažné vody, spolknete tobolku a zapijete minimálně 0,3 litru vody. Další den třeba dvě, až tři stejné dávky podle snášenlivosti a další den již třeba 0,5 tobolky a zase pomalu nahoru, až se dostanete na celé tobolky. Ty se potom užívají postupně tři denně, vždy hodinu po jídle a pokud to snesete, tak se jich dá dávat i více, já mám vyzkoušenou aplikaci každou hodinu a jde jich vzít i 12 za den. To vytvoří v těle takovou koncentraci chlóru, že není možné aby to nějaká kvasinka přežila, ale chce to nepřehnat tu rychlost zvyšování dávek, jinak vám bude dost špatně.