Jarda píše:
Proč myslíte že je fórum přežité, naprostá většina informací zde uvedených platí stále a předpokládám bude platit i po mnoha dalších letech, tedy já ho vidím jako velice aktuální. Konzultovat tyto problémy s lékařem je v naprosté většině případů k ničemu, oni vliv stravy mnohdy zcela ignorují o čemž svědčí i to čím krmí své klienty ve špitále. Nezvratné přesvědčení, že na všechno se dá zázračný prášek, jim mnohdy bere schopnost logického a soudného uvažování a dostávají tím práškováním své klienty do horších problémů, než které měli na počátku. Speciálně pomocí antibiotik, tím se dá vyrobit i doživotní mrzák. Jinak já práškování moc nemusím a ohledně dávkování fluconazolu vám poradit nedovedu. Spíše vysvětlím jak se problém chová, tedy krmím, nebo nekrmím si parazita a podle toho ho mám, nebo nemám. Odstraňování je problém, mohu ho střílet, práškovat, nebo jinak likvidovat a stejně se mě bude držet jako klíště, pokud ho budu krmit. Dle mého názoru je lepší parazity nekrmit, než je zabíjet a zároveň krmit, pak u vás budou bydlet rádi a stále, což si v diskuzích snadno dohledáte. Vše tedy závisí na stravě a stresech, čili spíše si stravu důkladně spočítat na nutriční kalkulačce cronometer.com, než dělat nějaké práškovací kůry jen tak bez znalosti toho zda kvasinky krmím, nebo ne. Jinak foto je dost mizerné z toho asi nezjistí nikdo nic, ale je zde pro porovnání mnoho zdařilých fotek, tak diskuze projděte. Pokud vám bude něco nejasné, klidně mě zavolejte a vše vysvětlím.
Dobry vecer,
dekuji za odpoved. Asi jsem se spatne vyadrila - ja to myslela tak, ze sem chodi spousta lidi pro radu, ale bohuzel (coz je pochopitelne) tech, kteri se v tom vyznaji je malo a tezko mohou sledovat a odpovidat na vsechno.
Ja taky nejsem zastance leku, ale myslim si, ze nekdy mohou byt uzitecnym pomocnikem. Snazim se jit podle planu, ktery je zde nekde citovan - z americke kliniky, takze ted proste koncim prvni fazi - snaha o co nejvetsi vymlaceni kandidy a od vcerejska zacinam posilovat imunitu, dodavat laktobacily, atd... Uvidime, co to udela. Rozhodne ji ale nekrmim, nebo se o to alespon snazim. Nejim zatim ani zeleninu (dnes koncim 5.tyden), pouze maso, olej, vejce a parmezan (bez lakotozy). Od zitra teprve pridam neco zelenyho - asi rucolu, ty je tady hodne. Rano na lacno lepikol + laktobacily.
Foto je mizerne, to mate pravdu, ale bohuzel lepsi se mi nepodarilo.
Kazdopadne dekuji, docela bych Vam i na chvilku zavolala, ale nevim, jak jste na tom casove.
S pozdravem
E.