iljic píše:
Krásné odpoledne. Rovněž vybírám odšťavňovač a je pravda, že je to na palici. (pokud člověk nebere angela - to je jasná volba) Každý den je favorit někdo jiný. Prozatím mám půjčený od otce Championa. (z roku 1993, vše původní, plasty jsou už skoro na rozpadnutí, ale stále drží, jednou byl v servisu s motorem, nějaká prkotina). Ta fortelnost je neuvěřitelná a obávám se, že krom Angela to budou oproti Championovi plastové srágory. Čím dál více docházím k názoru, že jedinná volba je Angel. Výtěžnost u Championa mi přijde dost slabá a to nemám srovnání (neberu odstředivku). Nějak mi nejde přes srdce vyhazovat ten mokrý odpad. Chudák soused zemědělec se s tím plahočí a já bych to vyházel do koše. Inu uvidíme, do daní vydrží Champion a pak se uvidí. Ještě zde zopakuji již několikrát řečené: kdo to myslí s odšťavňováním dlouhodobě vážně tak Angel je jedinná volba - postupně k tomu docházím také.
No právě..je to hotová alchymie... Na angela se cukám, protože je to teď příliš... dostáváme dávky z jzd, takže si můžu pěstovat trávu z obilí a ječmene po kilech, na zahradě spousta ovoce,co končí na hnoji a i všude kolem..a louka plná kopřiv a dalšího plevele...a na zahradě rajčata, okurky, saláty... takže by to mělo zvládnout ty měkčí plody a hlavně zeleň...a na chladnější měsíce přijde na řadu shop,takže i výtěžnost hraje roli..a teď co vybrat,aby to zvládalo a nebyl to angel
Kdybych nechtěl tu trávu, asi by byl výběr snazší...