Zkušenosti máááám
, a dokonce letité! Chodila jsem jeden čas přímo k panu MUDr. Jonášovi, pravidelně chodím k terapeutům Joalis - nyní už tak jednou za půl roku. Jsem otevřená alternativní medicíně, a to i přsto,že jsem v minulosti mockrát naletěla - naprosto nekvalitní bylinné směsi, pofidérní šamani a léčitelé,...
V Joalisu jsem se všude setkala s profesionálním přístupem a vstřícností. Nikdo vám tam neřekne, abyste zanevřeli na klasickou medicínu. NIkdo vám nebude říkat, že klasická medicína je nutné zlo. Ne. Jim je to fuk, nebo alespoň tak mi to přišlo
. Že nemají zapotřebí proti nikomu brojit. Jejich metoda je zvláštní a unikátní. Mě zbavila spousty problémů - astmatu, alergií, psychických potíží, opakovaných viróz.... CHce to ale HODNĚ ttrpělivosti a odhodlání, silnou vůli.
V dnešní době mají totiž lidé ozkoušené, že vezmou pilulku a do pár minut je jim lépe... Všechno chceme hned. Všechno chceme instantní. Tahle Joalis metoda je ale běh na dlouhou trať a leckdy je to vyčerpávající - cítíte postupně, jak se měníte, jak se vám odbourávají potíže, cítíte se jinak, nově a musíte si na tento zvláštní prpůběh zvykat. Ale stojí to za to. Já nejsem fanatik, chodím samozřejmě i k lékařům, když je to nutné, užívám antibiotika... Ale na Joalis dopustit nedám!