Zdravím všechny lidi co mají zájem přejít na pránu a čerpat tak neomezenou energii přímo od zdroje bez prostředníků. Člověk má běžně zakořeněný program v mysli, že potřebuje jídlo a pití pro život, což ho dost svazuje a zotročuje, protože toto tvrzení podporuje další program, že pokud nebude jíst a pít tak umře, toto přesvědčení je tak brutální, že ho řadím mezi ty nejvíc zotročující, proto je načase se osvobodit..
Je potřeba zbavit se co nejvíc omezujících přesvědčení (programy) a zbavit se na všech úrovních strachu.
Co člověk potřebuje k tomu aby mohl čerpat 100% energie ze zdroje (prána) ??? 1.Potřebuje zvýšit svoji úroveň seberozvoje, je potřeba dosáhnout úrovně komunikace se svým zdrojem (vyšší já, duše, atd). 2.Poté co se začnete zbavovat omezujících programů, nastal čas začít komunikovat sám ze sebou. 3.Nejjednodušší je použít kyvadlo, které vás přímo napojí sám na sebe, ovšem může se vám otevřít i komunikační kanál a vy tak budete vnímat svůj zdroj na jiné úrovni, už jen toto vás posune na vysokou úroveň a váš přechod na pránu bude brnkačka a ne jen marná snaha. 4.Váš zdroj (duše,vyšší já) čte energii přítomnosti a přesně ví co kdy a jak dělat, jednoduše řečeno zná budoucnost a může vám ji ukazovat, pokud chce. 5.Váš zdroj dokáže neuvěřitelné věci o kterých si myslíte, že toto je blbost, on to umí a ukáže vám to, budete šokováni. 6.Další ulehčení v procesu je zbavit se dalšího zotročujícího přesvědčení a to že tato realita je neměnná a některé věci prostě nejdou.. To je blbost !!! Žijete v iluzi, je to klam, aby člověk hrál hru jsem člověk. Je to dočasný stav pro vědomí !!! 7.Další krok je zeptat se svého zdroje jestli už je čas přejít na pránu. Pokud vám odpoví, že ne tak to nedělejte. Pokud vám odpoví, že teď by to šlo, tak neváhejte a běžte do toto !!! 8.Díky tomu že se zeptáte tak se nemusíte marně snažit o něco co se vám nepodaří, protože prostě nemáte povolení od svého zdroje, prostě není čas to dělat. 9.Já jsem chtěl přejít na pránu už před rokem, nebyl čas a byl z toho jen 2x 7 dnů půst, byl jsem naštvaný na svůj zdroj, že mě brání, přišla mě odpověď musíš počkat, přestal jsem řešit pránu a normálně jsem jedl všechno. 10. 1.2.2016 jsem obdržel informaci, že je čas přejít na pránu pokud chci, byl jsem překvapen a souhlasil jsem, z toho plyne další věc a to je následující: můj zdroj mě přepnul z normální jezení všeho na přechod na pránu, žádné meditace, žádná jiná příprava !!! 11.Mám povolení a hurá na pránu, zde uvádím příklad mého přechodu:
1 až 3 den jsem nic nejedl a nepil.
4 den 300ml vody.
5 den 300ml vody.
6 den 500ml slazené mattonky, za 4 hodiny se dostavil slabý průjem (experiment).
7 den žádné jídlo ani pití.
8 den 500ml vody.
9 den měl jsem nějak hnusně v hubě, proto jsem si experimentálně vylisoval 3 jablka + pomeranč + citron asi 600ml šťávy, nekonal se průjem jako když jsem vypil tu slazenou mattonku.
10 den 100ml vody.
11 den vylisoval jsem si 600ml džusu 3 jablka + 2 mandarinky + 1 citron + 1 pomeranč. 300ml sem vypil ihned po vylisování a 300ml mám v mražáku, kde to nechám 2 hodiny a pak si vezmu lžičku a budu to škrabat jako dřeň. Nedělám to proto, abych získal živiny nebo proto že mám žízeň, ale proto abych potěšil svoje smysly (pro potěšení) a taky proto jako experiment, jestli se mě zjemní moje vnímání během probíhající změny, každopádně mám z toho džusu jiné pocity než před tím co jsem jedl, nyní piju ten džus jakoby pro radost a ne pro živiny.. Kolem 22h sem si dal 400ml pomerančové zmrzliny (vylisované 3 pomeranče).
12 den testoval jsem čaj asi 300ml (teekane jahoda a citrus), byl hnusný, voda mě dneska nějak nechutná. Právě jsem si vylisoval 6 jablek a 2 citrony, zamrazil sem to a kolem 22h mám super zmrzku. Zhruba 600ml toho je.
13 den hned ráno po probuzení mě moje vyšší řeklo, že dneska nebudu jíst ani nic pít, hned od rána hodně sliním.
_________________ Každá duše je šťastná, když o ní víš
Naposledy upravil roztomily.medvidek dne stř úno 24, 2016 2:34 pm, celkově upraveno 11
|