Vacsina ludi tu goji konzumuje ako susene, co bude dost rozdiel oproti cerstvej stave, a bez pasterizacie. Najidelanejsia by bola uplne cerstva, taka do 1 dna skonzumovana. Zaujimalo by ma, ako to bude s trvanlivostou, ked nebola pouzita pasterizacia, a ci je uchovavana v chlade. A ci pouzili nejake konzervanty.
Vyzera, ze este nikto to nevyskusal, a pritom to vyzera dost dobre. Ak sa pije 150ml denne, tak to je tych 12 eur za 5 dni, co je ultra-drahe, pre vacsinu ludi. Vezmi si, za mesiac to mas 70 eur. Za 70 eur si nakupis absolutne vsetky doplnky na mesiac, este Ti vyjde aj na eznymi, ktore su drahe a stoja vacsinou tak 20 eur za mesiac uzivania. Dobre probiotika zase stoja 12 eur na mesiac. Zvysok 38 eur Ti staci na zvysok doplnkov, B-komplex, multivitain, B12, kolostrum, aloe vera, horcik... vitamin D+K...
Ide teda o to, ci si to moze jedinec dovolit, lebo ak ma rozpocet 100 eur na doplnky za mesiac, co je uz totalny luxus, tak neviem, ci mi pride rozumne obetovat 70 eur na stavu z goji. Mozno bude stacit pit cviklovu stavu, ktoru si sam odstavi, a zvysnych 70 eur dat do vsetkych moznych doplnkov vratane enzymov, kolostrum a probiotik, co spravi podla mna viac, nez stava z Goji. Ale ked je niekto superbohaty a ma aj 200-300 eur na doplnky mesacne, tak samozrejme, potom mu nerobi problem popijat stavu z Goji.
Osobne by som rad vyskusal, ale nemam na to. Verim, ze bude ucinna, no neviem, ci bude viac ucinna nez vsetky mozne ostatne doplnky.
Priemerny clovek da na doplnky vyzivy takych 20 eur mesacne, co je uz tiez dost, oproti tomu, ze vacsina ludi nedava nic. Este netreba zabudat, ze aj na preventivne antiparazitalne kury treba dalsie peniaze. Tak neviem... osobne keby neboli peniaze problem, tak berem vsetko, dopujem sa enzymami, bromelin, papain, serapeptaza... a drahe superciste kolostrum, aj kurkuminy, ako aj ko-enzymove vitaminy B by som bral... ale to by islo uz do 100 eur mesacne, a ktomu by som nemal problem prihodit stavu z Goji, co je dalsich 70... ale takto to nieje, vacsina ludi ma problem naskrabat aj 20-30 eur na doplnky.
|