Dobrý den,
rád bych se zeptal, momentálně jsem týden na velmi přísné protikvasinkové dietě. Opravdu to mám nastudované a nejím nic co nemám a jím co mám, fugicidy denně v rozumné míře horem dolem atd..... Kvasinku už mám dlouho a jsem jí zablešený od hora dolu, už dva roky mám rozumný jídelníček, protože jsem byl před tím hovado a nedokázal jsem hned najet na takto striktní dietu, teď už na to však mám a pustil jsem se do toho. Začal jsem však mít velmi páchnoucí a častou plynatost. Mám to chápat tak, že mi candida oznamuje, že jsem se do ní pustil, nebo že dělám něco špatně?
Jen bych dodal můj jídelníček v momentální chvíli a na velmi dlouho dopředu:
-maso - snažím se mít 1x týdně bílé maso, 1x týdně červené maso, 1x týdně rybu
-vejce - 2x týdně
Maso a vejce mám zde zastoupeny v této míře abych udržel lehký nadbytek v příjmu oproti výdeji, jsem poměrně aktivní celý den (práce, malé dítě, koníčky, cvičení atd.)
-zelenina - mraky zeleniny, čerstvá i dušená(na páře) i zeleninové šťávy hlavně pak mrkvová a z červené řepy, momentálně z ekofarmy
- ovoce jsem si povolil jen jedno zelené jablko nakyslejší chutí tak 4x týdně a za dodržení známých pravidel
- ořechy - pravidelně, ale v omezeném množství, a jen vybrané druhy (prara,mandle,lískáče a pékanové) + plus vnitřek celého kokosu
- semínka - do sálatů čerstvě mletý mák + slunečnicové semínka, ráno kaše z lněných a chia semínek. A z máku,dýňových semen a slunečnice si dělám rostliné mléko, víc než půl litru denně
- kíčky - v omezené míře, ale pravidelně
- koření - snažím se každé používat - skořice, kajenský pepř, kurkuma, fenykl, oregáno, zázvor
- fungicidy - nasazuju zvýšené množství daného fungicidu na omezonou dobu a pak vyměním za jiný (česnek atd.)
- a další... kokosák, oliváč, řasy, himalájská sůl, čaje vilcacora, maté , lapacho... ostropestřec a lichořeřišnici mám namleté v olivovém oleji a pojídám po lžičkách
- z vitámínu a minerálu doplňuju, lugola, zinek, vit. C, hořčík, B-komplex, a zrovna jsem skončil "turnus" s Éčkem a každé ráno solanku do vody
- dále hodlám připojit biorezonanci (vím, že na to panují rozporuplné názory ale to na jaterní očistu taky a přesto funguje
)
- a neochvějně čekám na zdroj zeleného nápoje, zachvíli kopřivy a až nebude mrznout sázím vojtěšku
Dodržuji zásady ohledně kombinace potravin, snažím se mít alkalickou stravu atd. atd. Klystýry s urinou a příjem lactobacilů je pro mne samozřejmost.
Prostě jsem se rozhodl dát jí na prdel, na tohle téma jsem dnes narazil, tak budu pilně studovat od začátku, ať se tu pak nemusím blbě ptát tak jako teď. Díky