Jarda píše:
Vypít se má tolik vody aby šla ven čistá voda, tedy někdo kýbl a jiný 1,5 l petku, je to velice individuální.
děkuji za odpověď pane jardo. dnes zkouším očistu počtvrté. poprvé se nezdařilo:-(, podruhé naopak perfektně, měla jsem radost. třetí pokus mi překazilo zvracení slané vody a i když nejsem srábek, prostě jsem se slané vody už nenapila. dnešní pokus skončil opět zvracením, nicméně jsem opět začala pít slanou vodu a momentálně "čekám". ale co se chci zeptat - chce se mi vždycky po vypití slané vody opravdu hodně spát. kdyby mi tak nebublalo břicho, tak usnu jako špalek. jsem malátná, bolí mne hlava a opravdu mám co dělat, abych si na míse neustlala
pravdou je, že se očistit musím. nejím maso, jím velmi zdravě, cvičím a přesto musím mít pořád přebujelou kandidu. mám akné, které se mi během spánku stěhuje po obličeji zleva doprava, popraskané ústní koutky, které se nechtějí zahojit a pořád chuť na sladké.... tak už nevím....
ale díky za vaše stránky, stále nacházím mnoho poučných témat - jen "hardisk" už se asi zahltil, kolik je to informací
mějte se(omlouvám se za ta vlákna bokem:-))a budete-li mít minutku, písněte. zuzka
ps: vím, že to sem nepatří - ale jaký je váš názor na topinky? já tím nahrazuji pečivo a prakticky se dají chroustat i v práci a skoro ke všemu....
a ještě otázečka - pokud si krknu prakticky hned, co dojím, nemusím už řešit krkací test asi, že jo?
Hezký den přeji