fotof píše:
Zdravím všechny,
prosím všechny kdo by dal tip.
Co lze použít na regeneraci nosní sliznice. Na ORL - sliznice fialová, bolavá, oteklá. Bez alegie a rýmy.
Mudr.krčil rameny a napsal kortikos.Prý prach ve vzduchu, chemikálie, zplodiny..., teplo, zima, doví co.
Sliznici mám, jakoby suchou, bolí.Dájí se použít z lékárny nějaké hojivé olejíčky na regeneraci, nebo to je další humus?
Štípe mě v nose i vincentka a u výlachu dutin urinou /1x / se mi podlamovala kolena jak to pálilo v čele, oko a i ucho
V noci mi dělá to, že lehnu, sliznice v nose oteče, jakmile si sednu/stoupnu sliznice se okamžitě uvolní, aspoň trochu.
Dělá to ještě někomu?
Běžně popíjím chlorid hořečn. Šťávu ze zele.ječmene, béčka, céčko, selen, lecitin, guaranu, kokos. tuk .
Tak ono je otázkou co je příčina, protože těch může být docela dost od psychiky, po špatnou stravu, deficity některých látek až po alergeny. Asi bude nutné nejprve vyloučit faktor stravy a následně vyzkoušet jak se bude problém chovat v cizím prostředí v ideálně čistém vzduchu. Například si dát týden na horách a pokud to zabere, můžete si doma obytný prostor vyčistit ionizátorem vzduchu, třeba Ionic care. Psychika se dá trochu utlumit pomocí nějakých bylin, například kozlík, mučenka, nebo silnější kalibr je Guajacuran, který by také mohl pomoci problém odstranit. Teoreticky by mohlo pomoci i pouhé zvlhčení sliznic a tam je možno s výhodu použít islandský lišejník.