Firestone píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je normální silné bodání v žaludku a střevech při detoxikaci. Podle mého názoru jsem si dala velice pomalý rozjezd, pomalu upravuji jídelníček, nechtěla jsem příliš prudké změny, aby si tělo zvyklo a proto mne překvapuje, že i tak se potýkám s nemalými problémy. Zatím jsem pouze vyřadila ze stravy uzeniny, chipsy, konzervy a různá dochucovadla a kromě čajů z čerstvého zázvoru, který piji pravidelně jsem začala jíst medvědí česnek a kopřivy, každý den malý talíř a také si dělám kopřivový čaj, semínka, zeleninu a ořechy. Chlorellu, Lymfodren a další věci co mám v zásobě ještě neberu, ty plánuji přidat později až si tělo zvykne.
Je to cca 4 dny a každý den v různou denní dobu, před jídlem i po jídle mám zmiňované obtíže, které mi připomínají "vředové" bolesti žaludku zdřívějška. Kromě toho mě dost silně pne ve spáncích, téměř se kvůli tomu nemohu pohybovat, vůbec ne předklánět se a prudce lehat. Jsou tyto detox. příznaky obvyklé? Kromě toho mi také silně páchne dech a ochraptěla jsem, lehká rýma, jsem hodně nafouklá apod.,ale s tím jsem celkem počítala, jen ty bolesti mě děsí svojí silou. Pokud se jedná o běžnou věc, je možné je alespoň zmírnit? Nedá se s tím příliš běžně fungovat.
Děkuji, F.
Uvedené potíže většinou vycházejí ze slabé funkceschopnosti střeva a toxiny se v těle hromadí, tedy určitě bych zařadil klystýry a s kopřivou opatrně, ta sice dobře čistí, ale i zahušťuje krev, tak určitě nepřehánět. Většina problémů by měla po několika klystýrech odeznít.