zuzis píše:
Ano, toto všechno vím. Ale obnovení funkce imunitního systému trvá prý roky. A nikdy se prý nedá dát do původního stavu. Mně jí narušila borelioza. I když jí už zřejmě nemám, tak narušením imunity se projevily další nemoce. A je to začarovaný kruh
Zajímal by mě původ té informace, že se IS už nikdy nedá pořádně dohromady, protože je to koncentrovaná deprese
Jak pokračujete Zusis? Já se pokouším statečně trpět, vyšel jsem dnes tři patra a zadýchal se k zalknutí. Sic! Včera jsem ráno snědl oškrábaný grep, pil kokosovou vodu a snědl i kousek kokosu (mimochodem - nevíte někdo - má to čerstvé chutnat jako Jar?) Vypil jsem kupovaný kefír (po tom jsem ztěžkl a nafoukl se), snědl tři tabletky laktobacilů, jedl jsem trošku (ale fakt trošku) pohanky s jablkem, rozinkami a semínky. Do toho Céčko, Ca, Mg.
Nevím jak s tím kefírem, dnes bych si měl přivézt houbu a nedaleko máme i mlékomat, ale nevím zda už teď je správná chvíle.
Objednal jsem si ale kokosový olej, docela jsem na něj zvědavý. Mimochodem, četl jsem, že obsažené kyseliny mají na viry a kvasinky stejný fígl jako MMS.
Déle slabé povahy - nečíst!
Největší překvápko tohoto dne je, že mi zezelenal jazyk (tedy ne úplně, ale z bílého povlaku se stal nazelenalý). Zatímco před třemi dny povlak z jazyka ve sklenici s vodou rostl a bujel, tento šel ke dnu a už se nevzpamatoval, což vnímám lehce pozitivně. Změnila se i jeho konzistence ze šlemovité na tvarohovitou. (Já vím, že je to nechutné, ale snažím se o pregnantní popis, jednak pro zástupy zkvašených za námi, jednak pro úplnost.)
Narozdíl od vás, Zuzis, nemám vůbec hlad.