Jarda píše:
Pokud to bolí je tam zánět, ale nevím proč. Může ho způsobovat ledasco, třeba vysoký estradiol, nebo špatný poměr omega mastných kyselin, nedostatek kolagenu a mnoho dalších důvodů, musí se najít ten důvod, proto jsem vám psal ty testy které jsou potřeba a spočítat si stravu, což je nutné aby člověk zjistil co dělá blbě.
Ja si osobne myslim, ze to bude ten vysoky estradiol, tento tyden si necham rozhodne udelat ten test. Minuly tyden jsem se tam nedostala.
Kolagen beru uz rok, tady tento -
http://www.zintusa.com/grass-fed-collag ... oCQPfw_wcB (1 lzici rano a jednu vecer, nevim ovsem jestli toho nebylo malo, tedka si uz davam rano 2 lzice a vecer take).
Omegu3 mam v patlanine (2 lzice lnene seminko+3 lzice lneny olej + 6 vtchovatych lzic cottage cheese) a v seminkach (slunecnice, dynove, chia - od kazdeho 2 lzicky), v mandlich (15ks), tedka mam navic tech 40ks jader z merunek, ale zatim jsem nezjistovala jestli je v nich nejaka omega3.
Do salatu pouzivam 1-3 lzice olivoveho oleje, toto rozhodne snizim pouze na 1 lzici a nebo ho prestanu pouzivat uplne. Byly doby kdy jsem si davala kokosovy olej lzickou primo do pusy, nevim proc me to tedka nejde takto delat, uplne se otripam odporem, nemuzu to takto pozrit. V zeleninovem salate me to vubec nevadi, takze to vymenim za ten olivovy olej.
Stolici mam 2-3x denne, ale neplave na hladine, jen sem tam, mozna ze mam te omegy3 hodne?
Beru denne 1 lzicku turmeriku (kurkuma), rozmicham v trosce vody a vypiju. Tak to delam uz asi 5 mesicu. Nemela bych toho brat tedka o neco vic, kdyz mam ten zanet? Pane Jardo co je jeste dobre na zanet? Dneska jsem si koupila cerstvou salvej, ale to chvili potrva nez se rozroste, ma jzatim en malo listku. Dekuji Vam!