Zdravím, už nějakou dobu se necítím dobře, tak jsem po přečtení několika místních vláken zkusil klystýr. Z časových důvodu jsem to dělal vždycky večer, když už děcka spaly. Hned druhej den jsem se cítil jako bych chytil nějakej bacil...pocit horké hlavy, celkové nemocnosti, nafouknutí atd., myslel jsem si, že jsem se nachladil, jak jsem ležel na zemi v koupelně, den jsem si dal pauzu a pak pokračoval celej tejden...během toho týdne se postupně zvyšovala únava a pocit nemoci, až jsem podle mě chytil nějakej bacil do břicha...nevolnost jako ďas, ze začátku to bylo lepší bez jídla, pak se to překlopilo a bylo to lepší s jídlem, nakonec jsem skončil u PL, která mi napsala Emaneru, která okamžitě pomohla na pálení žáhy a pocit plnosti...jak se to postupně zhoršovalo, cítil jsem se čím dál víc unaveně, včetně pocitu unavených očí a takové mimozity...jako bych byl pořád trochu mimo...na kontrole jsem dostal anitibiotika, která trochu pomohla, ale unavenost a mimozita zůstala...v pondělí jdu na výsledky krve, která bude stopro v pořádku a bude zase ve stavu, kdy se cítím na pytel, ale podle doktorů mi nic není. Asi před dvěma roky jsem měl to stejný a byl jsem rok na neschopence...kromě lehce pozitivního testu na tetanii mi nikdo nic nenašel...začalo to taky pocitem virózy/chřipky v břiše až se to rozjelo do neustálé nevolnosti, nestability, pocitu nemoci, vyklepanosti, pocitu, že jsem mimo...už nevím co by mohlo pomoct...jím bezlepkově, bezmlíkově, bezcukrově...za týden jdu na gastro na vyšetření žaludku a pokud tam nic nebude, tak mi to zas hodí na hlavu a dostanu zas antidepresiva, který nic nedělají

, jediný co mi pomohlo na dlouhé neschopence byl fyzioterapeut, ale úplně se to nespravilo, z čehož soudím, že je to v břichu...
Co je špatně? Mám strach, že zas skončím na dlouhodobé neschopence s diagnózou psychika...napsal jsem to dost zmateně, ale psát to celý od začátku, tak je to na celou stránku