miram píše:
Ahoj Lotka, to je moc dobre, ze ses ozvala, diky! Ja na tebe myslim pokazde, kdyz jdu na tyto stranky a uz jsem si rikala, ze ti napisu sz. Citis se vyborne, tak to je super, to moc rada slysim, jen tak dale. Take ti preji abys byla zdrava!!! Chemo jsi odmitla, to jsi udelala moc dobre, do toho bych nesla ani ja. Mluvila jsem v Brne ve spitale s jednou starsi pani, ktere blbe pichla sestra chemo a ono ji to teklo kam nemelo, rozezralo ji to ruku, byla kvuli tomu 8x na operaci a soudila se s nemocnici, takze tam mela s sebou veskerou dokumentaci, fotky byly vazne hrozne! Ruka byla nepouzitelna, mela uplne ponicenou tkan. Vypadalo to presne jako po popalenine 4. stupne, chudak pani, ta si vytrpela ocistec na zemi, kvuli neci blbosti.
Pamatujes si prosim te jeste, kolik jsi brala toho MMS? Mas to nekde poznacene? Taky bych to mela vyzkouset, kdyz rikas, ze se ti ta bulka zmensila o centimetr. Ale musim si ho nejdriv odnekud objednat, ono se me to stare vylilo v supliku pred tydnem a to drevo se zacalo nadouvat jako krecek, tedka se odtamtud stale droli takove jemnucke, uplne vycistene, svetle drevo. Suplik jde ale stale dobre zavirat, ono se to vydulo dovnitr jen v jedinem rohu.
Ja jsem snedla v 6 hodin ty zampiony, rozmixovala jsem si je se 2 lzicemi cerstve rozmariny a za 30 minut me v tom prsu zacalo pichat, jakoby to byla nejaka reakce na to jidlo, uz jsem si toho vsimla, kdyz jsem pila v caji rozmichanou tu pastu z turmeriku. Nevim, jestli to nebyla jen nahoda, nebo se me to zhorsuje a nebo treba ...no dej pane Boze! ...zlepsuje? Brala bych to posledni. Je v tom ten zanet, takze je to opuchle a ja ted nedokazu odhadnout, jestli je to vajicko uvnitr vetsi, nebo ne, pripada me to, jako by to uz nebylo tak moc tvrde, ale mozna ze je to jen klam, protoze je tam ten zanet?
Tobe odebrali 10 vzorku na tu biopsii a nic te nebolelo a me to tam nastrelili pouze 2x a myslela jsem, ze jim tam prorazim strop, jak jsem pokazde nadskocila z toho lehatka. Oni na me pouzili nejake velmi stare zarizeni, to neni mozne. Uz kdyz jsem to jen videla, tak jsem si rikala, proboha co to je? To vypadalo jako z nejakeho archivu, to prede mnou pouzival jiste Josef Mengele (za Hitlera), smich! Doufam, ze me Amici prekvapi nejakou spickovou technikou a ze me to nebude vubec bolet.
Lotka prosim te pohledej pro me rozpis toho MMS a porad me jeste nejaky dalsi figl. Jedla jsi i ta merunkova jadra? Pila jsi Essiac Tea? Mela jsi pri tom candidu jako mam tedka ja, nebo ne? Jake stavy sis chystala ...a stale jeste chystas? Kolik ti naplanovali tech ozarek, 25x? DIKY za to, ze me brzy odpovis!
U žampiónů nejde o přímé působení na nádor, ale na hormonální rovnováhu, tedy je vysoce nepravděpodobné že by se to takto projevovalo a totéž si myslím o kurkuminu. Oboje vlastně působí nepřímo, tedy ne na nádor, ale na příčiny vedoucí k jeho vzniku a bujení, v tomto případě na rozházené hormony a zánětlivý proces.