kettynka píše:
Tak to si nemyslim, jelikoz tenhle recept na spoustu masa(kvalitniho) a vyvaru uz mam dale odzkouseny. Nic neni tak jednoduche jak si myslis. Cetla jsem, ze tento stav mohou delat kuprikladu borelie. A jelikoz jsem mela boreliozu pred patnacti lety, muze toto byt projev 3. stadia. Takze pokud nemas opravdu hluboke znalosti o problematice cloveka, radeji slova stylu: "tak se nediv" nepouzivej. Clovek by se nikdy nemel povysovat nad druhym. Dekuji
Tým, že napíšem "tak sa nediv" sa povyšujem nad teba ?
...
Ja som myslel, že si si tu prišla po nejaké rady, a už samo o sebe pýtanie si rady od niekoho je v podstate prejavenie sa v zmysle "poraďte mi, tápam v niečom"... Takže ti nemôže nikto poradiť, lebo keď si to dovolí, tak sa bude nad teba povyšovať ?
Ako chceš, ale ak si myslíš, že stačí poriešiť nejaký detox, a že dostatočne ťa vyživí málo mäsa, dostatok ovocia a zeleniny, tak si NA VEĽKOM OMYLE.
S určitosťou by ti pomohli (časom, ešte nie si asi pripravená) suché pôsty.... Vraj 7 dňový suchý pôst zničí boreliózu... To tvrdí taká nesympatická buchta Mudr. Vilma Partyková. No nevadí ako vyzerá a ako sa prezentuje, ale možno má pravdu, tak prečo neskúsiť...ČASOM. Keď na ten suchý pôst dozrieš. A je len v tvojich rukách, kedy to bude... Boreliózu vraj inak prakticky neporiešiš... hlavne, keď budeš jesť nízkovýživnú stravu (vitamíny a minerály si môžeš strčiť za klobúk - samé o sebe nestačia ani zďaleka...a zelenina a ovocie nič iné neobsahujú)