Jarda píše:
Alopat píše:
Je bohužel smutnou pravdou, že v tomto odvětví medicíny se obracejí obrovské peníze a je skoro jedno jak tím lidé trpí, vše co by to stoplo, nebo i jen omezilo je třeba poplivat a nekompromisně zlikvidovat. Pokud si člověk nepomůže sám, má zpravidla smůlu a nebo se jeho utrpení prodlouží, ale je otázka zda je to pro lidi cílem.
Díky Alopatovi a Jardovi za vyjádření! S videi a články souhlasím, kdyby se ke mě dostaly dřív, na žádné ozářky a chemoterapii bych nešel.
Najel jsem před měsícem na poctivou dietu dr. Budwig /předtím jsem ji držel totiž jen "tak nějak"/ a uvidíme. Do toho užívám spoustu suplementů:
Zinek - 40mg denně v tabletách (přidám k němu do 14 dnů měď kvůli absenci při dlouhodém užívání zinku)
Vitamin D Vigantol - 8 kapek denně (cirka 4000 IU)
Vitamin C dm Drogerie v prášku - 1g denně
Citrát Hořčíku - navyšuji postupně po lžičkách, viz. Jardův návod zde na stránkách
Kolagen - 1 polevk. lžíce denně
Soda Bikarbona - 2 x denně půl lžičky do vody
Organic Curcumin Extra s Piperinem - denně 3 kapsle
Organic Green Tea Extra - denně 3 kapsle
Přípravky ze Jmelí - Pini a Fraxini
Ultrafiltráty Revitastem - nano výtažek z proti rakovinových hub - 1 x denně 1 ampule pod jazyk
Joalis - teď druhá sada dle jejich poradce (kdysi jsem je zkoušel jen tak na pročištění organismu a nic moc, prý udělali v posledních letech krok kupředu?)
Připravuji si tinkturu z Kalisie Vonné, která je výrazně protinádorová (výhledově)
Nepravidelně Autopatie - totiž začínám s ní a není mi po tom dobře. Je to údajně součastí léčby, ale musím to vícekrat odzkoušet.
Cílem je držet Budwigovou cirka 3 měsíce a potom ji "vystřídat" dietou založenou na kokosovém oleji, rybím tuku, lecitinu, atd. Dle "www.cronometer.com" mám totiž teď Karbohydráty cirka 250g denně, z toho Cukry/Sugars 90g denně. Podle různých zdrojů je třeba dostat Cukry/Sugars na hodnotu do 60g denně.
Co se týká záměny diet, těžko říct, jestli nezačít dřív, ale to mi asi nikdo neřekne...Jinak pravá strana těla stále stejná, ruka a noha pořád kulhají, ale cysta se dál zdá se neplní čili dobré. Díky všem za rady!