Lenka píše:
Hezký večer,
vnímám to taky tak, že ta psychika hraje minimálně stejnou roli.
Jinak to mé impetigo se mi zatím v impetigo nezvrhlo, doufám, že to nezakřiknu. Svědí to přes noc, i přes den, musím "drbat", červené, chudák kůže už svraštělá a vysušená, přestože dávám mastné.
Ale hnis žádný nezačal vytékat. Je možné, že jsem to zastavila včasnou změnou životosprávy - tedy aspoň stravy (stres setrvává, se 2 prťavýma dětma sama). Jím hrozně málo, ani nemám hlad či chuť. Ráno jen přes Green Star ovoce s řepou a mrkví a zeleniskem, a přes den jen kousíček jablíčka tady, 2 lžíčky samotné pohanky tam, kvečeru jakoby gazpacho, přes den nějaký oříšek. Až večer si uvědomím, že jsem nic nesnědla. Doufám, že mi to takto vydrží co nejdéle, aby se stihlo aspoň něco počistit.
Jinak mám doma KS Ag 100 od Pharma Activ. Budu potírat, prosím jak často a kolik mám při váze 54kg žmoulat v puse? Asi tak zhruba.
A ještě jsem se chtěla zeptat - ovoce a zelenina, tak jak je dnes lze koupit, tedy nezralé, atd. - má smysl být na vita? Nezralé je přece kyselinotvorné. Je to pořád menší zlo než jiný stravovací styl?
Nějak nevím, jak mám argumentovat, lidi mi to rádi připomínají, že to ovozel je dnes horší než jíst raději úplně všechno.
A ještě jsem zapomněla napsat, že to ani nenateklo. Prostě se průběh zastavil, otok zmizel, a už to jenom svědí a jenom je to červené, asi podrážděné. Bylo to tedy vůbec impetigo - protože impetigo MUSÍ vylučovat hnis - nebo jsem impetigo dokázala zastavit, přerušit - nebo to prostě bylo něco jiného...
Omlouvám se za tolik otázek...
To máte naprosto jedno jak to moderní věda nazývá, pojmenujte to prostě smeťák a klidně tento výraz používejte pro jakýkoliv projev na kůži i kdekoliv v těle. Co z toho má či nemá vytékat, tím bych se opravdu nezatěžoval, protože to po vyčištění krve bude probíhat jinak a smeťák prostě zmizí. To stříbro jsem vám již psal, tak se vraťte, ať se neopakuji. Ať si o tom nezralém ovoci a zelenině pindá každý co uzná, ale jedno se rozporovat nedá a to, že to je určitě plnější prospěšných látek, než kvalitní uzené vepřové koleno. Přestaňte to řešit, tělo dostalo šanci smeťák zlikvidovat a vy se zabýváte tím, zda to mělo standardní průběh, to mě opravdu udivuje.